Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Viedenská kaviareň terčom kritiky: Majiteľka začala zákazníkom účtovať aj úplne bežnú vec

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

VIEDEŇ - Majiteľka obľúbenej rakúskej kaviarne Terrassencafe v známom viedenskom Hundertwasserhause zaviedla podivnú novinku. Odteraz nebude zákazníkom účtovať len konzumáciu nápojov či iného občerstvenia.

Viedenská Terrassencafe zaviedla bizarný poplatok. Zákazníkom, ktorí si budú v kaviarni príliš dlho nabíjať telefóny alebo budú odčerpávať elektrickú energiu zapájaním svojich notebookov či tabletov do zástrčiek, budú musieť k účtu za jedlo a nápoje zaplatiť ešte euro navyše.

Poľka (39) skoro dostala infarkt: Keď uvidela faktúru za elektrinu, omdlela

Majiteľka kaviarne Galina Pokorny pre rakúske médiá povedala, že rýchle, 15-minútové zapojenie zariadenia do siete je v poriadku, ale za dlhšie si budú musieť zákazníci priplatiť. Dôvodom zavádzania novinky boli turisti, ktorí si v kaviarni zvykli aj viac ako hodinu nabíjať elektroniku.

„Je mi to ľúto, ale kto mi to zaplatí?!“ rozhorčene dodala majiteľka, ktorej kaviareň sa nachádza v preslávenom dome navrhnutom architektom Friedensreichom Hundertwasserom. Pokorna doplnila, že tí, ktorí do siete okrem notebooku zapoja aj mobil, budú platiť dvojnásobný poplatok. „Vediem kaviareň, nie internetovú kaviareň,“ spresnila.

Hundertwasserhaus
Zobraziť galériu (2)
Hundertwasserhaus  (Zdroj: thinkstock.com)

 

Viac o téme: KaviareňHundertwasserhouse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu