Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Oni prakticky spolu sexujú! Poburujúce VIDEO blondínky a falošného trénera jogy

Falošný tréner skúšal vernosť ženy Zobraziť galériu (4)
Falošný tréner skúšal vernosť ženy (Zdroj: youtube/to catch a cheater)

LOS ANGELES - Zábery, ktoré boli nakrútené tajne, vyvolali obrovské pohoršenie. Mladík sa vďaka nim dozvedel, že jeho priateľka s ním zrejme nemá úplne čisté úmysly. Keď len uvidíte, čo stvárala v posilňovni s inštruktorom...

Video zachytáva mladú Američanku vo fitku, ako zdvíha činky. Zrazu k nej pristúpi fitness tréner, ktorého ale stvárňuje najatý herec, a opýta sa ženy, či jej môže poradiť, ako cvičiť. "Pracujem ako osobný tréner v tejto posilňovni. Vadilo by ti, keby som ti dal zopár tipov?," opýta sa jej. 

Oni prakticky spolu sexujú!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/to catch a cheater)

Blondínka súhlasí, pričom netuší, že jej priateľ Peter na skrytej kamere sleduje, čo sa deje. Bol to totiž práve on, čo celú situáciu zinscenoval, pretože chcel otestovať vernosť svojej polovičky. Falošný tréner sa postaví za ženu a radí jej, ako má správne dvíhať činky. Stojí ale tak blízko, že sa jej svojou prednou časťou takmer dotýka. Potom žene povie, aby trochu roztiahla nohy. No a po chvíli ju zavolá do miestnosti, kde jej začne dávať lekcie jogy. A práve tam to začne byť poriadne horúce. Žena leží na chrbte na karimatke, tréner drží jej nohy vo vzduchu a nebezpečne sa nakláňa k nej. Tu už Peter začína byť dosť nervózny. "Len sa naťahujú, to iste! Sexujú, akurát sú oblečení!," kričí nahnevane. 

Oni prakticky spolu sexujú!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/to catch a cheater)

Dvojica si užíva spoločnú hodinu jogy takmer dvadsať minút. Tréner ešte na koniec pomasíruje ženy nohy a plesne ju po zadku. "Mali by sme sa niekedy stretnúť," flirtuje okato s dievčinou. Tá mu síce povie, že je zadaná, no i tak si vymenia telefónne čísla. 

Oni prakticky spolu sexujú!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/to catch a cheater)

Peter je z výsledku experimentu poriadne rozladený, no nevie sa rozhodnúť, či ho môže považovať za neveru. Nakoniec ale priznal, že by bol vlastne rád, keby frajerku pristihol in-flagranti, pretože sa chce s ňou i tak rozísť, aby sa mohol stretávať s inými dievčatami. 

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu