Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Žena sa kochala krásnym mostom: Keby vedela, čo sa na ňom stane o štyri roky neskôr...

Most, na ktorom došlo k vraždám Zobraziť galériu (2)
Most, na ktorom došlo k vraždám (Zdroj: Facebook)

DELPHI - Bola to len smutná náhoda alebo osud? Matka dievčaťa, ktoré bolo zavraždené na starom moste v americkom štáte Indiana, niekoľko rokov pred jeho smrťou zverejnila na Facebooku fotku toho istého mosta. S tým, aký je pekný.

Anna Williamsová v septembri 2012 zavesila na svoj Facebooku fotografiu historického dreveného mosta s tým, ako veľmi sa jej páči.

Žena sa kochala krásnym
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

To ešte netušila, že sa stane miestom, kde jej dcéra Abigail príde o život. Stalo sa tak minulý pondelok okolo druhej hodiny poobede, keď uniesli Abby a jej kamarátku Libby neznámi muži, vyhodili ich z auta práve pri tomto moste a zavraždili. 

Žena sa kochala krásnym
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Matka Abigail v inkriminovaý deň pred šiestou hodinou večer v panike na Facebooku žiadala ľudí, aby ju alebo políciu v prípade, že dievčatá niekde videili, okamžite kontaktovali. Ich telá boli nájdené v utorok, asi osemsto metrov od mosta, ktorý sa nachádza 135 kilometrov od metropoly Indiany, mesta Indianapolis. 

V stredu polícia zverejnila fotografiu muža, ktorý prechádzal cez most v čase, keď dievčatá zmizli. Neoznámila však, či ho podozrieva z vrážd. 

 

 

Viac o téme: MostVraždaúnos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu