Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Španieli žiadajú najať exorcistu: FOTO ducha, ktorý vraj straší vo vládnych kruhoch

Duch dievčatka zo španielskej radnice.
Duch dievčatka zo španielskej radnice. (Zdroj: Twitter/Ángel Munárriz)

MADRID - Internetom začala kolovať fotografia, ktorá údajne zachytáva problém vládnych úradníkov v španielskom meste Vegas del Genil v provincii Grenada. Tvrdia, že ich v budove radnice prenasleduje duch malého dievčatka a nedokážu v pokoji pracovať.

Úradníci požiadali miestneho starostu mesta Vegas del Genil, aby povolal do služby exorcistu. Obávajú sa, že na radnici straší. Radkyňa, ktorá v práci ostala do neskorých hodín, opísala, ako odrazu vzduch okolo nej z nevysvetliteľných príčin ochladol. „V kancelárii bolo abnormálne chladno, tak som si na seba dala kabát. Potom som vstala a išla na toaletu. Na chodbe som počula šušťanie, akoby niekto ťahal spisy po podlahe,“ povedala pre miestne médiá.

Dievčatko sa hrá v izbe, potom od hrôzy utečie: VIDEO odhaľuje, prečo

Radkyňa dodala, že sa zľakla, či do budovy nevošli zlodeji a siahla po telefóne, aby zavolala políciu. Zapnúť na chodbe svetlá sa bála, a tak sa aspoň vyklonila z kancelárie, aby zistila, čo sa tam deje a urobila fotografiu. Keď sa na ňu pozrela, usúdila, že o nič vážne nejde.

 

Na obrázok sa však radkyňa o chvíľu znova pozrela a zhrozila sa. Uvidela na ňom siluetu dievčatka, ktorá sa vynárala z tmy. Okamžite zalarmovala svojich kolegov a strašidelnú fotografiu im poslala.

Starosta španielskeho mesta Leandro Martins si najprv myslel, že ide o vtip, ale postupne sa pridali ďalší ľudia, ktorí mali takisto paranormálne skúsenosti. Starosta je však naďalej skeptický a verí, že ide o akúsi „kolektívnu psychózu“ a pre istotu dal na radnici skontrolovať kúrenie. Martins sa najímaniu exorcistu bráni, pretože problémy s duchom považuje za zanedbateľné v porovnaní so starosťami živých ľudí v jeho samospráve. Plytvať financiami kvôli duchovi nechce.

...

Viac o téme: DuchRadnicaExorcistaŠpanielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu