Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž požiadal o rozvod: Manželka ho nútila robiť jej orál počas menštruácie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

AGEGE - Idongesit Etuk (38) obvinil svoju manželku Blessing (40), že od neho chcela, aby "sal jej krv". Na základe jej sexuálnej preferencie sa domnieva, že musí byť v nejakom tajnom kulte. Na rozvodovom pojednávaní uviedol, že jeho žena je démon, pretože už niekoľko rokov trvá na tom, aby sa milovali, keď má menštruáciu.

Dovolenkový orál im zmenil život: Prichytení na VIDEU a odhalenie na potupnej FOTO pred svetom!

"Najprv som s tým nemal problém, pretože je to moja žena a prisahal som, že ju budem milovať. Ale veci sa vymkli z rúk, lebo vždy trvala na tom, aby som jej urobil orál, keď mala periódu. Spočiatku som to nebral vážne, ale vyhrážala sa mi, že sa so mnou rozvedie a odvedie so sebou aj naše dve deti, ak jej neposkytnem to, čo žiada," vysvetlil podľa portálu metro.co.uk na súde nešťastný muž.

Pár z nigérijského Agege je spolu už 12 rokov, ale Idongesit teraz trval na tom, že ich vzťah dlhšie trvať nemôže. Zo zväzku je vraj už poriadne unavený, navyše jeho žena ho uráža, je arogantná a nemá rešpekt k jeho rodine.

Blessing sa ale rozvádzať nechcela a prosila sudcu, aby manželovu žiadosť zamietol. "Stále ho mám rada a nemôžem byť bez neho. Deti nemôžu prísť o otca v takom útlom veku," apelovala na súd. Poprela, že by od muža chcela, aby sal jej menštruačnú krv. Spýtala sa ho na to iba raz a keď nesúhlasil, vraj ho s tým viac neobťažovala.

Sudca ale rozhodol, že manželstvo rozvedie. Odporkyňa dostane do starostlivosti deti a všetky náklady zaplatí žiadateľ, ktorý bude mať možnosť stretávať sa s deťmi aj naďalej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu