Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík (24) použil vosk na vlasy: FOTO katastrofy, ktorá nastala po tom

Lee skončil bez vlasov Zobraziť galériu (3)
Lee skončil bez vlasov (Zdroj: Facebook)

LEEDS - Mladý otecko skončil úplne bez vlasov po tom, ako použil prípravok, ktorý mu mal zaručiť pekný účes. Ako varovanie zverejnil fotky, aby si ľudia dávali pozor na to, akú kozmetiku používajú. Teraz sa zúfalo snaží zistiť, čo jeho nepríjemný problém spôsobilo.

Dvadsaťštyriročný Lee Hardy si pred časom kúpil vosk na vlasy značky VO5, aby mu lepšie držal účes. O niekoľko dní neskôr ale spozoroval, že sa s jeho vlasmi niečo deje. Začali mu vypadávať vo veľkom množstve a na hlave sa vytvorili veľké suché rany a chrasty. 

Mladík (24) použil vosk
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Po pár dňoch používania produktu ma strašne začala svrbeť hlava. Keď som sa pozrel do zrkadla, bol som zhrozený. Vlasy mi vypadávali v chumáčoch," hovorí Lee. Rovnaký vosk pritom už používal aj v minulosti, no žiadne problémy nezaznamenal. Situácia sa zhoršovala každým dňom, až bola tak zlá, že si mladík musel oholiť celú hlavu, pretože už viac nedokázal zakryť tak rapídny úbytok vlasov. Podstúpil testy na alergiu, no nič nepreukázali. 

Tínedžerka si len chcela zafarbiť obočie: Takmer oslepla, hrôzostrašné FOTO 

Hardy sa sťažoval aj samotnému výrobcovi. Ten mu ako odškodnenie ponúkol poukážku v hodnote dvadsať libier na nákup vlasových produktov. No tá mu je nanič, keďže teraz žiadne vlasy nemá. Dúfa, že mu pomôže aspoň hydratačný prípravok, ktorý mu predpísal lekár. Problém už momentálne prešetruje spoločnosť Unilever, ktorá značku VO5 vlastní.

Mladík (24) použil vosk
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: boots.com)

Najväčšou bombou je, že len pred pár dňami ponúkli mladíkovi predstavitelia spomínanej kozmetiky 210 libier s tým, že by celú záležitosť radi uzavreli. Túto "štedrú" ponuku odmietol. Chce sa totiž dostať až na koreň veci a zistiť, čo spôsobilo jeho zdravotné problémy, aby ich mohol následne liečiť. 

Viac o téme: PlešatosťVypadávanie vlasov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu