Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodičia nútili „starú dievku“ (31) do vydaja: Zhrození lekári, FOTO brušného harakiri

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

PEKING - Tridsaťjedenročná Xiao Yunová si nedokázala predstaviť, že by si mala vziať muža, ktorého nemiluje a ktorý sa jej nepáči len preto, aby boli jej rodičia spokojní. Situácia ju dohnala k bizarnému a zúfalému riešeniu, ktoré ju mohlo pripraviť o život.

Pred pol rokom si rodičia Xiao Yunovej zaumienili, že sa ich dcéra už konečne musí vydať. Xiao ostávala na ocot a rodičia ju začali tlačiť do nezmyselného sobáša. Rodičia z čínskej provincie Fujian Xiao dokonca vybrali budúceho manžela a nútili ju s ním randiť! Neustále spory s matkou Xiao doviedli až k nervovému zrúteniu.

Zvrátené sexuálne praktiky našich predkov: Detaily svadobnej noci, z ktorých vás zamrazí

V bezútešnej situácii žene nepadlo nič lepšie, ako začať hltať zubné kefky. Okrem nich skonzumovala aj niekoľko gombíkov, sponky či náramky. Potom hltala aj svoje vlasy. Predmety jej spôsobovali intenzívne žalúdočné bolesti a rodičia ženu museli vziať do nemocnice.

Strašidelné nálezy

Keď lekár Chen Xianqiang na röntgene videl, čo všetko sa nachádza v žalúdku Číňanky, nariadil jej urgentnú operáciu, ktorá trvala viac ako šesť hodín. Dve z kefiek žene prerazili pečeň a štyri ďalšie uviezli v tenkom čreve. Ostatné tri jej upchávali hrubé črevo. Xiao museli chirurgovia vziať 20 centimetrov hrubého čreva a tretinu tenkého čreva.

Žena sa aktuálne zotavuje v nemocnici, ale lekári ju upozornili, že si jej stav vyžaduje ďalšie dve operácie v blízkej budúcnosti. Odborníci súčasne apelovali na rodičov, aby s Xiao mali trpezlivosť, pretože ju do závažného duševného stavu dohnali práve oni, uviedli čínske médiá.

Rodičia nútili „starú dievku“
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: SvadbaVydajZubné kefkyStará dievka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu