Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najkrutejší rozchod tesne pred svadbou: Z dvojice na FOTO sa stali úhlavní nepriatelia

Brad a Amy Zobraziť galériu (3)
Brad a Amy (Zdroj: Facebook/Brad Moss)

NEW YORK - Mala to byť krásna svadba dvoch mladých ľudí plná hostí. Všetko ale dopadlo úplne inak. Nebyť hádavých členov rodiny, sen sa mohol stať skutočnosťou. Namiesto toho vypukla svadobná zvada, vďaka ktorej sú rodiny plánovaných mladomanželov na nože.

Svadba Bradleyho Mossa (32) a Amy Bzuraovej (27) mala stáť viac ako 305-tisíc eur. Žiaľ, žiadna sa zrejme konať nebude. Dôvodom je rodinný spor, ktorý vypukol pri spoločnej predsvadobnej večeri, na ktorej sa zúčastnili rodinní príslušníci z oboch strán. Rodičia ženícha začali mať námietky k prípitku a zvada sa vyostrila natoľko, že nevesta vyhlásila: „Vyber si, ja alebo tvoja matka!“

Vysnívaná svadba sa zmenila na čistý horor: Manželia v hoteli zažili traumu na celý život

A ženích si vybral. Obrad bol vzápätí zrušený a každá zo strán údajne na tú druhú podala žalobu. Predsvadobná večera sa skončila krikom a slzami a mama ženícha musela všetkým hosťom oznámiť, že čarovná svadba sa konať nebude. Niekto ju však bude musieť napriek tomu zaplatiť, čo ešte viac prilialo vodu do ohňa.

Najkrutejší rozchod tesne pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Thinstock.com)

Situácia potom zašla ešte ďalej. Otec Bradleyho synovi pohrozil, že ak by si za jeho chrbtom vzal Amy za manželku, vyhodí ho z miesta v rodinnej firme a ukráti ho o majetok vo svojej poslednej vôli. Mossovci zároveň vymenili zámky na byte, ktorý Amy spoločne zdieľala s Bradleym. Zároveň jej tým zabránili dostať sa k veciam, ktoré si v byte nechala. Najhoršou ranou však bola žaloba samotného Bradleyho, ktorý od Amy požaduje vrátenie zásnubného prsteňa v hodnote 148-tisíc eur.

Ako Amy, tak aj Bradley starostlivo vymazal všetky fotografie, ktoré pár na Facebooku spájali. Rovnako zahladili aj akékoľvek zmienky o pripravovanej svadbe. Kvôli rodinnému sporu sa rozhodli stať cudzincami, ktorých, navyše, oddeľuje súdny spor, informoval New York Post.

Fotografia hotelovej reštaurácie, v ktorej sa mala svadba konať. Zdroj: Facebook/Blue Water Grill
Zobraziť galériu (3)
Fotografia hotelovej reštaurácie, v ktorej sa mala svadba konať. Zdroj: Facebook/Blue Water Grill  (Zdroj: Facebook/Blue Water Grill)

Viac o téme: SvadbaRozchodHádkaŽaloba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu