Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Máte chuť okoreniť si sexuálny život: Kúpele radia, príďte si k nám dať zmraziť genitálie

(Zdroj: Cryotherapy UK)

MANCHESTER - Chcete zlepšiť svoj sexuálny život a neviete ako? Ak vám nevadia extrémne nízke teploty, mohli by ste vyskúšať kryoterapiu intímnych partií. Odvážlivci, ktorí takúto "liečbu" podstúpia, budú mať vraj nielen väčší apetít, ale dokonca vraj ich genitálie dostanú mladistvejší vzhľad.

Drastická sexterapia: Nechali by ste túto ženu vyspať sa s Vaším mužom, aby ste zachránili manželstvo?

Keď už nezaberajú prirodzené afrodiziaká, ani erotická bielizeň, je podľa kúpeľov Ainscow Spa v anglickom Menchestri čas vyskúšať niečo úplne nové. Kryoterapia si totiž kladie za cieľ zvýšiť hladinu endorfínu a sexuálneho apetítu u zákazníkov. Navyše zamrazením genitálií sa vraj dá docieliť lepší výzor intímnych partií.

Procedúra je podľa portálu mirror.co.uk určená mužom aj ženám a môže byť vykonaná iba vyškolenými odborníkmi, takže ju neradno skúšať v domácom prostredí. Studená para s teplotou mínus 160 stupňov Celzia nie je totiž žiadna hračka na amatérske experimentovanie.

Liečba trvá 30 minút a v prepočte za ňu zaplatíte cca 60 eur. Náhly pokles teploty vraj stimuluje receptory a mozog vysiela správy do celého tela. Dochádza k rýchlejšiemu prietoku krvi, zvyšuje sa hladina endorfínu a teda aj prirodzenej dobrej nálady. Okrem toho telo produkuje viac kolagénu na opravenie prípadných "škôd" spôsobených mrazom, čím pokožka na genitáliách získava mladistvejší vzhľad.

Viac o téme: Kryoterapia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu