Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mŕtvy braček svoje dvojča nikdy neopustil: Matka má FOTO ako dôkaz

Údajný duch mŕtveho dvojčaťa Zobraziť galériu (2)
Údajný duch mŕtveho dvojčaťa (Zdroj: profimedia.sk)

BRISBANE - Mamička v očakávaní nosila pod srdcom rovno až dve malé stvorenia. Jedno z dvojičiek však neprežilo, a tak jeho sestrička bojuje na tomto svete sama. Žena si myslí, že aj keď tu fyzicky jej druhé dieťatko nie je, dušička áno. Toto tvrdenie podložila fotografiou, ktorá ma slúžiť ako dôkaz.

Mali to byť brat a sestra, nerozlučné dvojčatá navždy. Život sa ale rozhodol inak a tak dnes po svete kráča iba dievčatko menom Taylah. Braček Jeremy svoj boj pri narodení prehral. Lekári oznámili mamičke, že takmer prišla aj o svoje dievčatko. Mamička Deb Larcombeová ale verí, že jej syn Jeremy lipol na svojej sestričke a zachránil jej život.

Dôkaz, ktorým Deb argumentuje, je záber, kde sa nad hlavou osemročnej Taylah objavila žiara. Mamička verí, že ide o ducha malého Jeremyho, ktorý je neustále po boku svojho dvojčaťa. "Ľudia mi stále hovorili, že Jeremy chcel byť na zábere. Znamená to pre mňa niečo zvláštne. Zatiaľ máme iba malý rozmer fotky, no chceme si dať spraviť veľký a zavesiť ho na stenu," priznala Deb. Od tej doby má pocit, že na každej fotke je niečo viac. Je to svetlo okolo Taylah a mamička si myslí, že je to Jeremy.

Mŕtvy braček svoje dvojča
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Staršia sestra dvojičiek ale povedala, že na fotkách nič nevidela. Nechce veriť tomu, že by to bolo možné. Keď jej braček zomrel mala len 14 rokov a veľmi ju to zasiahlo. Podľa Deb je pre jej staršiu dcéru ťažké prijať takúto desivú skutočnosť. "Beriem to ako útechu. Od chvíle, kedy sa Taylah narodila sme o Jeremym hovorili. Bohužiaľ sme ich nestihli spoločne odfotiť. Jediná fotka, ktorá existuje je tá, kde ho držím v náruči pred tým ako zomrel," zaspomínala si Deb. Jedno je však isté, pre mamičku znamená myšlienka, že je Jeremy neustále pri svojej sestre veľa.

Komplikované tehotenstvo

Deb v roku 2005 prekonala krvácanie do mozgu a tak, keď v novembri 2007 otehotnela, lekári boli znepokojení. Boli si vedomí toho, že to môže mať zlý dopad na dvojčatá. V 14 týždni tehotenstva oznámili lekári Deb nepríjemnú správu. Jeremy trpel vážnym genetickým ochorením. Jeremymu chýbala časť mozgu a mal problémy so srdiečkom. "Táto správa bola zničujúca. Myšlienka, že stratím jedno z mojich detí bola zdrvujúca," opísala ťažké obdobie Deb.

Pravidelné návštevy nemocnice, kontroly a ultrazvuky. Kolobeh, ktorý mal prezradiť či je Jeremy ešte stále nažive. Ako Deb priznala, sledovať či lekár nájde známky života, bola príliš tvrdá skúsenosť. Jeremy bol v bruchu tak zle uložený, že v prípade keby prišlo k jeho potratu existovala veľká pravdepodobnosť a potratila by aj Taylah. Deb bola zúfala, vydesená a túžila, aby svoju sestričku ochránil. Verila, že sa s ním stretne a nezomrie jej v brušku.

Lovci duchov sa vrátili do Čachtíc: Jedna z najstrašidelnejších výprav, silný zážitok s ružencom

Podarilo sa a Deb so svojim synčekom strávila aspoň krátky čas. "Bola som rada, že som sa s ním stretla a mohla s ním stráviť aspoň tú hodinu a 20 minút. S jeho otcom sme si ho striedali v náručí." Jeremyho váha bola neskutočne nízka, vážil iba niečo nad jeden kilogram. Taylah sa narodila zdravá s váhou 2,5 kg. "Lekári sa o mňa veľmi dobre starali. Hneď ako sa Taylah narodila a ukázalo sa, že je to zdravé dievčatko, lekári priznali, že neverili, že odídem s nemocnice s dieťaťom. Je to zázrak a verím, že Jeremy v tomto scenári hral veľmi dôležitú úlohu." 

Viac o téme: DuchDieťaSmrťDvojičky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu