Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Celé detstvo prežila ako sexuálna otrokyňa: SPOVEĎ ženy (29), ktorú predali jej najbližší

Svoju bolesť využíva na pomoc druhým Zobraziť galériu (2)
Svoju bolesť využíva na pomoc druhým (Zdroj: YouTube)

TORONTO - Dvadsaťdeväťročná Kanaďanka bola natoľko statočná, že dokázala otvorene prehovoriť o tom, aký horor prežila ešte ako malé dievča. Obrovskému fyzickému aj psychickému utrpeniu ju šokujúco vystavovali tí, ktorí ju mali chrániť.

Jessa Dillow Crispová mala len desať rokov, keď ju prvýkrát sexuálne zneužili členovia jej vlastnej rodiny. Násilie neskôr prerástlo až do takej podoby, že ju nútili pózovať v ponižujúcich polohách na fotografiách a vo videách s pornografickým zameraním. Všetko to vyvrcholilo tým, že dievča predávali na sex v bordeloch vo viacerých mestách v Kanade, ale v aj v USA. 

Dvom jezídkam sa podarilo utiecť od Daeš, hrôzostrašná spoveď

"Horor, ktorý som vtedy prežívala, nedokážem opísať slovami. Ani nechutnosti, ktoré som musela robiť v bordeloch s mužmi a ženami, ktorým som slúžila. Priamo pred mojimi očami sa stala vražda, ale policajti nič neurobili. Niektorí z nich boli totiž sami zákazníkmi nevestincov," povedala Jessa denníku Global Citizen. 

Celé detstvo prežila ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Crispová bola mnohokrát zatknutá a ešte viackrát znásilnená. Keby s tým ale vyšla na verejnosť, okamžite by ju strčili do väzenia. Od svojich únoscov sa jej podarilo utiecť v roku 2010, po tom, ako sa náhodou spoznala so ženou, ktorá pomáhala obetiam obchodovania s ľuďmi.

Celé detstvo prežila ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Teraz dvadsaťdeväťročná Jessa sa odmietla poddať svojmu osudu a tomu, aby ťažké detstvo definovalo jej ďalšie životné smerovanie. Dokonca sa vrátila do školy a získala titul v odbore klinické poradenstvo. Vďaka tomu s hrôzou zistila, že obchod s ľuďmi v rámci jednej rodiny sa deje pomerne bežne. Aj prostredníctvom svojich zážitkov takýmto obetiam pomáha už niekoľko rokov dostať sa z toho najhoršieho. Rovnako pomohla aj sebe. "Odmietam dovoliť zlu z mojej minulosti, aby ma dostalo. Moja bolesť má teraz nejaký účel," dodala odvážna mladá žena. 

Viac o téme: ZnásilnenieSexuálne zneužívanieSexuálna otrokyňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu