Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hrôzostrašné VIDEO z pôrodnice! Zdesená matka nemala nikdy vidieť, čo muž robí jej bábätku

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

ROORKEE - Násilie vo svete je dnes už bežná záležitosť. Ľudia si navzájom dennodenne ubližujú. Vo viacerých prípadoch je to rozhodnutie dospelých osôb, ktoré sa dokážu brániť. Prečo si ale človek myslí, že má právo ubližovať malému nevinnému bábätku? Drastické video zachytáva choré konanie dospeláka.

Bolo len tri dni na svete, no už sa stretlo s krutosťou tohto sveta. Novorodeniatko, ktoré ležalo v nemocnici v indickom meste Roorkee s údajnými dýchacími ťažkosťami, sa stalo obeťou chorého zamestnanca. Dôkazom vyšinutého správania a konania sú zábery zachytávajúce muža pri odpornom čine. Pracovník nemocnice mal drobcovi vymeniť plienky.

Hrôzostrašné VIDEO z pôrodnice!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nič netušiace dieťatko ale spravilo chybu a rozplakalo sa. Či práve to bol dôvod k mužovmu konaniu nikto nevie. Na videu je vidieť, ako muž evidentne nervózny prechádzal okolo  novorodenca. Trvalo to len chvíľku a chorý pracovník zakročil. Opakovane trhal maličkou nožičkou až dieťatko utrpelo zlomeninu.

Hrôzostrašné VIDEO z pôrodnice!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Muž bol vzatý do väzby a následne vypočúvaný. Otec novorodenca tvrdí, že dotyčný mučil dieťa počas celej noci. "Moje dieťa bolo zamestnancom celú noc mučené a tiež mu zlomil nôžku," je presvedčený otecko bábätka. Polícia obvinenia zo strany rodiny potvrdila a pre rýchlejšie zistenie pravdy obdržala zábery z kamery. 

Viac o téme: DieťaNovorodenecNásilieZlomenina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu