Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Emily (25) si nahá privyrába na materskej dovolenke: Z jej džobu padnete na zadok!

Dali by ste sa na niečo také? Zobraziť galériu (3)
Dali by ste sa na niečo také? (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Vydatá mamička jedného dieťatka, Emily Nikolsová z Liverpoolu, si na živobytie zarába netradičným spôsobom. Za 45 libier (cca 52 eur) na hodinu upratuje domy mužov úplne nahá. Keď drhne kúpeľňu, utiera prach z políc či vysáva koberce, má na sebe akurát tak gumové rukavice. Trvá však na tom, že zákazníci-naturisti, ktorí majú zakázané robiť jej návrhy, sú absolútni džentlmeni a nikdy sa necítila ako sexuálny objekt, hoci ju pri čistení sledujú ich pozorné oči.

V lese by ju chcel stretnúť každý chlap: Modelka pobehuje po svete celkom nahá!

Emily, ktorá je v súčasnosti na materskej dovolenke s deväťmesačnou dcérkou, našla lukratívne miesto po tom, čo jej kamarát povedal o ženách, ktoré predávajú videá, na ktorých nahé čistia svoje domovy. Keď sa snažila nájsť niečo o tomto zárobku na internete, dostala sa k upratovacej firme, ktorá zamestnáva takmer 80 mužov a žien po celej Veľkej Británii, ktorí pracujú nahí.

Fotografie nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

FOTO Emily (25) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Klienti platia za prvú hodinu upratovania 65 libier, za druhú 55 libier a môžu si nechať povysávať, pozametať, poutierať prach, ožehliť oblečenie, upratať kuchyňu či kúpeľňu. Upratovači dostávajú 45 libier za hodinu a ich zákazníci musia uzavrieť prísnu zmluvu, ktorá im zakazuje robiť im akékoľvek sexuálne návrhy. Vzhľadom na to, že majú holú pokožku, nemôžu robiť čistiace práce vyžadujúce si použitie silných chemikálií. Jediné ochranné pomôcky, ktoré majú k dispozícii, sú gumové rukavice a papuče.

Emily pre portál MailOnline priznala, že bola pred nástupom do práce trochu nervózna, ale všetko prebehlo úplne v poriadku. Klienti sú naturisti, takže je to pre nich úplne normálne a zatiaľ má len samé pozitívne skúsenosti. Zákazníci bývajú zdvorilí a galantní, dokonca jej pomôžu vyniesť vysávač po schodoch.

FOTO Emily (25) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Moji priatelia a sestry o tom vedia a podporujú ma. Manžel mal spočiatku obavy o moju bezpečnosť, ale dôveruje mi, som predsa dospelá. Nie som žiadny sexuálny objekt. Vôbec nezáleží na tom, koľko mám strií na bokoch či bruchu. Upratovanie nahá pre mňa nie je problém, považujem to za úplne normálne," hovorí mladá žena, ktorá si myslí, že zarobené peniaze jej za to určite stoja.

Viac o téme: UpratovanieNahotaEmily Nikolsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu