Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrozná smrť dieťatka na eskalátore: VIDEO Žene sa zachytilo oblečenie a nastalo peklo

Dieťatko prepadlo cez zábradlie Zobraziť galériu (2)
Dieťatko prepadlo cez zábradlie (Zdroj: youtube/CEN)

ANDIŽAN - Mladá matka prišla o svoje dieťatko po tom, čo jej vypadlo z náručia na eskalátore v obchodnom dome a zrútilo sa z výšky viac ako 12 metrov. Doplatila na to, že sa jej oblečenie zachytilo v pohyblivých schodoch a neudržala rovnováhu.

VIDEO Hororová smrť bábätka (†4 mes.) pred očami matky: Stačila sekunda a zrútil sa jej svet

Zábery z bezpečnostnej kamery v nákupnom centre v Uzbekistane ukazujú ženu v dlhých šatách a šatke, ako stojí na eskalátore s dieťaťom na pravej ruke, zatiaľ čo ľavou rukou drží staršie dieťa. Vyzerá to, že jej šaty zrazu uviaznu v eskalátore, čo ju prinúti k nečakanému pohybu a dieťa jej v tej chvíli z náruče vypadne.

Hrozná smrť dieťatka na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/CEN)

Miestne médiá uvádzajú, že dieťatko sa zrútilo z výšky viac ako 12 metrov a dopadlo na dlažbu. Privolaní záchranári mu už nedokázali pomôcť. Desivý incident sa odohral v nákupnom centre O'zbegim v meste Andižan, v stredovýchodnom Uzbekistane.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Video zo šokujúcej tragédie sa objavilo aj na internete a niektorí diváci obviňujú zo smrti dieťatka práve matku, pretože údajne jej voľba oblečenie nebola vhodná. Iní upozorňujú na to, že je to úbohá žena, ktorá teraz prežíva najhoršie chvíle svojho života.

Viac o téme: Eskalátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu