Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Svadobná idylka sa zmenila na hrôzu: Pomsta za smrť otca

Strelec vytasil zbraň na bezbranných svadobčanov Zobraziť galériu (3)
Strelec vytasil zbraň na bezbranných svadobčanov (Zdroj: YouTube)

MACEIO - Krásny deň pre budúcich manželov sa zmenil na hrozný zážitok. Muž kráčajúci za nevestou z ničoho nič pristúpil k nečakanému konaniu. Video, zachytávajúce streľbu medzi vystrašenými svadobčanmi v katolíckom kostole, hovorí za všetko.

Svadba ako z romantického filmu bola predčasne ukončená. Po tom, ako muž z ničoho nič vytiahol zbraň na svadobčanov, sa krásna atmosféra zmenila na katastrofu. Streľba a chaos, to sú dve slová, ktoré vystihujú situáciu v kostole. Družičky aj hostia začali utekať, kričať a schovávať sa, kde bolo možné. Presne sedem rán vypálil muž krátko pred začiatkom obradu.

VIDEO Svadobná idylka sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Strelec oblečený v džínsoch a páskovej polokošeli sa po svojom nepochopiteľnom vyčíňaní nonšalantne otočil a odkráčal k predným dverám. Video, ktoré túto hrôzu zachytilo, bolo zaznamenané kamerou slúžiacou na uchovanie šťastnej udalosti v jednom z brazílskych kostolov.

VIDEO Svadobná idylka sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Muž krátko pred streľbou mal podľa svedkov vykríknuť: "Najali ste ľudí, aby zabili môjho otca." Podľa polície malo ísť o muža menom Betinho, ktorý mal streľbu brať ako pomstu za smrť člena jeho rodiny. Hlavným podozrivým pritom mal byť jeden z postrelených hostí. Počas incidentu boli totiž postrelené tri obete. Dvaja muži a jedna žena. Všetci traja boli následne prevezení do nemocnice. Obaja muži museli podstúpiť operáciu a sú v kritickom, ale stabilizovanom stave. Žene boli ošetrené povrchové rany a bola z nemocnice prepustená. Strelec Betinho je v súčasnosti v rukách polície. 

Viac o téme: SvadbaZbraňStreľbaBrazília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu