Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Balkánska babička vraj dokáže robiť zázraky: VIDEO nechutnej liečby

Hava Čelebićová Zobraziť galériu (3)
Hava Čelebićová (Zdroj: Youtube/PRVA.RS)

CRNJEVO - Bosnianka Hava Čelebićová z obce Crnjevo lieči ľudí z rôznych kútov sveta. Hoci žije v starej chalupe a peňazí nemá nazvyš, povráva sa o nej, že oplýva zázračnými schopnosťami. Celé desaťročia už za ňou chodia pacienti s problémami, aby ich liečila tou najpodivnejšou metódou.

Havu Čelebićovú domáci prezývajú „Nana Čelebić“. Dedinčania si už zvykli, že miestna liečiteľka prijíma množstvo návštev, aj zo zahraničia. Len čo prekročia návštevníci prah jej domova, veria, že sa budú diať zázraky. Hava Čelebićová má vraj dar liečiť choré oči jazykom.

Vedci sľubujú zázraky, prelomová liečba už o desať rokov: Paralyzovaní ľudia budú opäť chodiť

Podivný spôsob liečby si osvojila už dávno, píše Informer.rs. „Naučila som sa to od ženy, ktorá mala rovnaké meno ako ja – Hava. Nikto ma však v liečbe nechce nasledovať, moje deti sú znechutené predstavou, že by mali dávať jazyk do oka niekomu cudziemu,“ priznala liečiteľka.

Balkánska babička vraj dokáže
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/PRVA.RS)

Vyše osemdesiatročná žena dokáže jazykom z oka odstraňovať kúsky olova, železa, pilín či skla. Jej liečba stojí 10 eur a trvá len niekoľko minút. Od nezamestnaných alebo chudobných si peniaze nepýta. Liečiteľka si najprv vypláchne ústa alkoholom a potom svojím jazykom líže oko pacienta.

Balkánska babička vraj dokáže
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/PRVA.RS)

Čelebićová už liečila ľudí z mnohých krajín, napríklad z Ameriky a Ruska. Chodia za ňou zväčša takí, ktorým nepomohla klasická medicína a s opuchnutým okom si nevedeli dať rady. Stačilo pár minút a jazyk liečiteľky ich dokázal zbaviť trápenia.

Viac o téme: OčiZázračná liečbaHava Čelebić
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu