Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horor na svadbe: Ženích oslávil vstup do chomúta otrasným spôsobom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikimedia)

LONDÝN - Derry Flynn McCann pravdepodobne nebude ten najlepší manžel, akého si jeho žena predstavovala. Ráno v ich svadobný deň mal totiž napadnúť a sexuálne zneužiť 24-ročnú ženu v parku vo východnom Londýne. Polícia ho vzala do väzby a obvinila zo štyroch prípadov znásilnenia a lúpeže.

Horor v posledný deň dovolenky v Londýne: Turistku oklamal a znásilnil sudánsky migrant (19)

Polícia ho zatkla po tom, čo 24-ročná žena nahlásila napadnutie v parku v Hackney vo východnom Londýne v skorých ranných hodinách 13. januára, keď sa vracala domov po noci strávenej s priateľmi. Uviedla, že ju páchateľ schytil a požadoval hotovosť pred tým, než ju zatiahol do krovia a viackrát znásilnil.

McCanna zatkli a o šesť dní neskôr obvinili. V rovnaký deň, ako došlo k útoku, sa oženil a fotografie s novomanželmi zverejnil vo svojom profile na Facebooku. Podľa portálu thesun.co.uk sa obrad konal v kostole v Bromley-by-Bow.

Prípad bol postúpený na súd v Snaresbrooku, kde je vypočúvanie naplánované na 16. februára. Polícia po znásilnení zverejnila opis podozrivého. Išlo o belocha vo veku okolo 30 rokov, vysokého približne 172 cm, hovoriaceho s londýnskym prízvukom. Oblečenú mal sivú mikinu s kapucňou, teplú čiernu vestu, modré džínsy a sivé tenisky.

McCannova manželka, ktorá je v pokročilom štádiu tehotenstva, odmietla prípad komentovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu