Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Hosť odhalil nechutné tajomstvo hotela Hilton

Vo vode sa hosť už neodvážil umyť Zobraziť galériu (3)
Vo vode sa hosť už neodvážil umyť (Zdroj: YouTube)

MANCHESTER - Wilson Chowdhry sa ubytoval v luxusnom hoteli Hilton. Čistil si zuby a chcel si umyť aj tvár, tak pustil vodovodný kohútik. Na jeho obrovské prekvapenie však z neho netiekla čistá voda, ale špinavá kvapalina, v ktorej sa zdráhal umyť.

Hrdzavo sfarbená voda prekvapila Wilsona v manchesterskom Hiltone. Hosť sa rozhodol požadovať od hotelového personálu vysvetlenie a ako dôkaz nakrútil znečistenú vodu na video.

Zimná dovolenka v pekle: Pár si chcel oddýchnuť na Kanárskych ostrovoch, mal veľkú smolu

„Neuveríte, ale je to voda. Vychádza z kohútika v hoteli Hilton,“ komentoval video Wilson. Voda označil za nechutnú. Noc predtým, ako kohútiky chrlili špinavú vodu, nahlásil hosť na recepcii hotela, že má problémy s tlakom vody. Personál ho informoval, že ide o plánovanú údržbu. Ráno pustil vodu, umyl si zuby a trocha sa z nej napil, ale po chvíli si všimol, že sa tekutina sfarbila. Čím dlhšie ju nechával odtekať, tým bola tmavšia.

VIDEO Hosť odhalil nechutné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

VIDEO Hosť odhalil nechutné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Hotel ponúkol 43-ročnému mužovi refundáciu pobytu, ale skúsenosť zo štvorhviezdičkového hotela ho znechutila. Oponuje, že nebol varovaný pred vykonávaním údržby. Hotel sa síce hosťovi ospravedlnil, ale ten tvrdí, že mu z vody bolo zle od žalúdka a bude musieť navštíviť lekára, povedal pre Manchestereveningnews.co.uk.

...

 

Viac o téme: VodaHotel Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu