Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž (54) si odmietol nechať zmenšiť svoj polmetrový penis: Radšej som slávny a bez sexu

Mexičan je na svoju pýchu hrdý Zobraziť galériu (3)
Mexičan je na svoju pýchu hrdý (Zdroj: profimedia.sk)

SALTILLO - Mexičan Roberto Esquivel Cabrera sa pýši najdlhším penisom na svete. Lenže tento titul mu je zároveň aj poriadne na obtiaž, pretože je pre neho priam nemožné nájsť si partnerku, ktorá by bola ochotná s ním megadlhý pohlavný úd zdieľať. Napriek tomu operatívne zmenšenie razantne odmieta.

Päťdesiatštyriročný Roberto má penis, ktorý meria 48 centimetrov. Je na neho veľmi hrdý a nemieni sa ho vzdať, hoci kvôli tomu zrejme ostane sám až do konca života. Ženy totiž jeho rekordný penis priam odpudzuje a nevedia si predstaviť, ako by vôbec bolo technicky možné sa s ním milovať. 

Muž (54) si odmietol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ind má vraj 120 rokov: Za dlhovekosť vďačím životu bez sexu

Lekári Cabrerovi už viackrát odporučili, aby si nechal svoju mužnosť zmenšiť. Ľudia z pornopriemyslu sa dokonca ponúkli, že zákrok preplatia, no on odmietol. Vraj je pre neho dôležitejšia sláva než fakt, že si nedokáže nájsť životnú partnerku. "Som slávny, pretože mám najväčší penis na svete. Robí ma šťastným. Chcem byť zapísaný do Guinessovej knihy rekordov, ale vraj rekordy tohto typu nezapisujú," povedal televízii Barcroft. 

Muž (54) si odmietol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V latinskej kultúre sú muži s veľkým údom považovaní za mačov. Aj Roberto sa preto vďaka tomu cíti jedinečne. Dĺžke svojho penisu ale vraj dopomohol aj sám, a to tak, že si ho už od mladosti naťahuje závažím, ktoré si naň vešia. To už ale hraničí s posadnutosťou a hlavne by si tým mohol ublížiť. Už i tak kvôli tomu dosť trpí; extra dlhý penis mu totiž spôsobuje množstvo zdravotných komplikácií, okrem iného časté zápaly močových ciest a aj odreniny. Keď spí, musí si úd vykladať na vankúš, aby vôbec mohol zaspať. Dokonca si ani takto nedokáže nájsť prácu, a tak sa musí spoľahnúť na potravinové dávky. Úrady ho už ale aspoň po dlhých rokoch uznali za invalida. 

Viac o téme: Roberto Esquivel CabreraNajdlhší penis na svete
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu