Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Študentku (20) zastavili v noci policajti, potom záhadne zmizla

Rodina sa bojí, že sa Toni stalo niečo zlé Zobraziť galériu (4)
Rodina sa bojí, že sa Toni stalo niečo zlé (Zdroj: Facebook)

KANSAS CITY - Mladá žena poslala esemesku svojej kamarátke, aby sa jej posťažovala, že ju opäť zastavila polícia. To bolo poslednýkrát, čo o sebe podala správu, odvtedy o nej nikto nepočul. Polícia už prípad vyšetruje, no zatiaľ nemá k dispozícii žiadne stopy, ktoré by mohli viesť k jeho rozuzleniu.

Rodina a priatelia majú veľký strach o dvadsaťročnú Toni Andersonovú z amerického štátu Missouri. Už niekoľko dní totiž o nej nikto nepočul, akoby sa vyparila z povrchu zemského. Popri štúdiu na miestnej univerzite si privyrábala v bare. V nedeľu skončila okolo štvrtej ráno, no po ceste domov sa ešte potrebovala zastaviť na pumpe. O 4:42 hod poslala kamarátke Roxanne Townsendovej správu, v ktorej stálo: "Panebože, zase ma zastavili policajti." 

Študentku (20) zastavili v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Polícia z Kansas City spočiatku neverila, že Toni bola zastavená jej hliadkou. Neskôr ale hovorca Darin Snapp priznal, že sa tak naozaj stalo, a to kvôli dopravnému priestupku, ktorého sa mala dopustiť. Dôstojníkovi údajne povedala, že bola zúfalá a rýchlo sa potrebovala dostať na pumpu, pretože jej dochádzal benzín. "Strážnik ju usmernil, poučil a počkal, kým príde bezpečne na stanicu," uviedol Snapp. 

Študentku (20) zastavili v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Potom sa po dievčine akoby zľahla zem. Polícia sa teraz snaží poskladať kúsky tohto záhadného prípadu dokopy a zistiť, čo sa naozaj stalo. 

Viac o téme: PátranieNezvestná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu