Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena (30) bola tak opitá, že netrafila domov: Nečakaný záver

Stacey zjavne nevie, čo so sebou Zobraziť galériu (3)
Stacey zjavne nevie, čo so sebou (Zdroj: facebook/paisley photographs)

GLASGOW - Tridsaťročná žena sa tak opila, že sa vlámala do cudzieho domu, tam napadla jeho obyvateľku a potom sa zrúbala zo schodov. Tak v skratke sa dá opísať alkoholové vyčíňanie Stacey Bunyanovej, ktorá naň len tak skoro nezabudne.

Stacey sa počas jedného výjazdu do mesta ešte vlani v septembri tak opila, že netrafila domov. Krátko pred druhou hodinou ráno vpálila do domu, ktorý bol o niekoľko metrov ďalej. Tam narazila na majiteľku domu, ktorá bola v takom šoku, že nestihla vôbec reagovať. Jej dcéra Emily, ktorú zobudil hluk, zbehla dolu a keď videla, že nejaká cudzia žena sa háda s jej mamou, začala ju brániť. Bunyanová sa pustila aj do nej, pričom jej vytrhla chumáč vlasov a viackrát ju pohrýzla. Neskôr dvadsaťročnú študentku museli ošetriť v nemocnici. 

Emily utrpela zranenia na tvári
Zobraziť galériu (3)
Emily utrpela zranenia na tvári  (Zdroj: facebook/paisley photographs)

"Nikdy predtým sme túto ženu nevideli a zrazu stála u nás na chodbe o druhej ráno a odmietala odísť. Moja mama sa zotavuje z rakoviny a nemala silu s ňou bojovať. Tak som sa ju snažila dostať z domu ja, lenže ona ma napadla. Bola ako zviera, trhala mi vlasy, škrabala ma po tvári a zúrivo ma hrýzla," uviedla Emily na súde. 

Žena (30) bola tak
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/paisley photographs)

Bunyanová sa v utorok priznala k spáchaniu trestného činu napadnutia. Ani ona ale nezostala bez zranení. Po útoku, ktorý spáchala, totiž spadla zo schodov, pretože bola tak opitá, že sa nedokázala udržať na nohách. V osudný večer podľa vlastných slov popíjala preto, lebo bola nešťastná z toho, že prišla o prácu manažérky. Súd jej nariadil zaplatiť pokutu vo výške 400 libier a ďalších 400 libier ako kompenzáciu obeti. 

Viac o téme: GlasgowNapadnutieútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu