Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chválite sa láskou na Facebooku? Je to falošné znamenie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

CANBERRA - Pridávate na Facebook jednu zamilovanú fotku za druhou? Odborníčka Nikki Goldsteinová upozorňuje, že to nemusí byť dobré znamenie. Páry, ktoré si na sociálnych sieťach svoju lásku vyznávajú až príliš okato, vraj niečo podstatné taja.

Austrálska sexuologička a odborníčka na vzťahy Nikki Goldsteinová si myslí, že príliš otvorené vyznávanie lásky na Facebooku medzi zamilovanými nemusí byť vždy známkou vzťahovej spokojnosti. V skutočnosti môže byť takéto konanie známkou neistoty vo vzťahu a problémov, ktoré bublajú pod pokrievkou. Podľa Goldsteinovej je online zdieľanie lásky viac o reakciách iných ľudí ako o šťastných chvíľach s partnerom.

Veľká láska či podvod? Zamilovanej Švajčiarke (71) zatrhol súd svadbu s Tunisanom (21)

„V rámci mojej práce vidím, čo ľudia zverejňujú, ale takisto počúvam, čo sa deje v zákulisí týchto vzťahov,“ komentovala sexuologička. Najviac sa ľudia zvyknú chváliť vzťahom na Facebooku na Valentína, keď chcú podporu ostatných. Napríklad sa chvália darčekmi od svojej vzťahovej polovičky, prezradila odborníčka pre Dailymail.co.uk.

Chválite sa láskou na
Zobraziť galériu (2)

„Ľudia, ktorí zverejňujú najviac zamilovaných príspevkov, hľadajú potvrdenie vzťahu od ostatných ľudí na sociálnych médiách,“ opísala Goldsteinová. Zaujíma ich napríklad to, ako zareagujú ostatní a čo si o ich vzťahu myslia. Niektorí sa chcú pochváliť novým vzťahom pred ex, iní chcú takto potvrdiť svoje „vlastníctvo“ partnera. V spektre príspevkov sú aj také, ktorými sa chcú ľudia jednoducho pochváliť, že už nie sú sami. Goldsteinová radí, aby si zmätení ľudia položili otázku, či je ich vzťah rovnako pekný aj v reálnom živote, keď sa vzdialia od obrazovky monitora počítača.

 

Viac o téme: LáskaZamilované príspevky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu