Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Angličania riešia hororový problém: Najmilšie zvieratko terorizuje deti

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Veveričky z anglického parku Cornwall majú čoraz horšiu povesť. Nielenže sú nenásytné zvieratá stále tlstejšie, ale premnožené hlodavce začali terorizovať aj deti. Dôvodom je jedlo, kvôli ktorému veveričky neváhajú útočiť na ľudí.

Nie iba vtáky z Hitchcockovho hororu, ale najnovšie aj veveričky vzbudzujú u Angličanov hrôzu. Do médií sa teraz dostal prípad z cornwallského Tehidy parku, v ktorom obézne hlodavce začali útočiť na ľudí kvôli potrave. Naposledy veverička napadla trojročného chlapca, ktorého zranenie si vyžiadalo ošetrenie v nemocnici, píšu britské médiá.

Beh sa pre ženu zmenil na drámu: Samec kengury ju dotrhal, spôsobil jej vážne zranenia

Počas miernej zimy veveričky hodovali a prepchávali sa zvyškami rýchleho občerstvenia, ktoré ľudia rozhádzali po zemi. Ako niektorí ľudia, aj veveričky si na „fast food“ zvykli a nemienia sa ho vzdať. V neukojiteľnej túžbe útočia aj na človeka.

Angličania riešia hororový problém:
Zobraziť galériu (3)

Sophie Renoufová vzala svojho trojročného syna na prechádzku do parku, kde začal kŕmiť veveričky. Len čo pohostil jednu, z krovia sa vyrútili ďalšie, ktoré na chlapčeka skočili. Dieťa spustilo krik a z ruky sa mu rinula krv. Dohryzené chlapcove prsty museli ošetrovať lekári v nemocnici. Podľa mamy chlapca, ktorá prípad medializovala, boli v parku veveričkami napadnuté aj iné deti.

Angličania riešia hororový problém:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

 

Viac o téme: Veveričky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu