Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Podvádza vás partner? Oklamané ženy opísali, aké signály prezradia neverníka

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Partnerovu neveru znesie málokto, najmä ak zistí, že ho milovaný človek klamal a s novým objektom záujmu sa stretával za jeho chrbtom. Ženy, ktoré si prešli vzťahovým peklom radia, aby ste svoju intuíciu počúvali, keď sa vám partnerovo správanie nepozdáva.

Keď stratil sexuálny život Kimberley šťavu, manželovi nezáujem spočiatku nechcela vyčítať. Neskôr však registrovala, ako veľa času trávi vonku s priateľmi a začala byť podozrievavejšia. Nakoniec zistila, že sa za jej chrbtom stretáva s inou ženou. Tak ako Kimberley, aj iné ženy uvádzajú v prípade neverníkov nudu v sexuálnom živote. Prvým varovným signálom bolo, keď stratil manžel sexuálny záujem o Kimberley. Potom začal tráviť čoraz viac času v práci a neskôr vysvitlo, že svoj voľný čas venoval cudzej žene.

Dievčina okamžite oľutovala, že skúšala priateľovu vernosť: PRIZNANIE, z ktorého ju zamrazilo

„Na moje zdesenie, všetko poprel a keď som sa ho spýtala druhýkrát, znova poprel, ale tentoraz agresívnejšie,“ dodala. Kimberley patrí až k trom štvrtinám žien, ktoré majú podozrenie, že ich manžel podvádza, ako naznačujú nové štatistiky.

Ženy majú šiesty zmysel

Britská zoznamka Illicitencounters.com zistila, že až 79 percent žien dokázalo neveru vytušiť, ale len 49 percent mužov má podobný šiesty zmysel. Ženy sú k nevere súčasne veľkorysejšie, pretože asi polovica z nich dokáže na partnerovo zlyhanie zabudnúť. Zároveň je u žien dvakrát pravdepodobnejšie, že si na odhalenie partnerovej nevery najmú súkromného detektíva. To bol aj prípad Cheryl, ktorá si myslela, že žije v harmonickom manželstve.

O opaku sa Cheryl presvedčila, keď skontrolovala históriu internetového vyhľadávania svojho manžela. Hoci mali obaja dobré pracovné miesto, šikovné deti a zázemie, rodinní priatelia ju upozornili, že jej manžela videli s inou ženou. „Samozrejme, že som bola šokovaná, ale moje prvé myšlienky sa točili okolo kolegyne, zákazníčky, jednoducho, ja neviem...,“ priznala Cheryl, ktorá manželovi vždy verila.

Podvádza vás partner? Oklamané
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Prieskum zoznamky odhalil, že až 85 percent mužov neveru popiera a až 82 percent mužov neveru priznalo. Ako ženám radí hovorca zoznamky Christian Gran, ak máte akékoľvek podozrenie, stojí za to ho preveriť, pretože na neveru majú ženy jednoducho čuch. Muži sú na tom horšie, pretože neveru si v mnohých prípadoch nevšimnú, ani keby im cudzí muž zaklopal na dvere a hľadal ich manželku. Nájdu sa však medzi nimi aj žiarlivci, ktorí svoje drahé polovičky podozrievajú bezdôvodne.

 

 

Viac o téme: PodvádzanieNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu