Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Žene stroskotávalo manželstvo: Lekári v jej v bruchu odhalili tú najhnusnejšiu príčinu

Neha Begumová počas hospitalizácie v nemocnici. Zobraziť galériu (2)
Neha Begumová počas hospitalizácie v nemocnici. (Zdroj: profimedia.sk)

NAI BASTI - Dvadsaťdvaročná Neha Begumová trpela dlhé mesiace neznesiteľnými bolesťami brucha. Trápilo ju neustále nutkanie na vracanie a zápchy. Keď napokon lekári odhalili príčinu problémov, boli šokovaní. S takým niečím sa ešte nestretli.

Indka Neha Begumová navštívila niekoľko odborníkov a trápila sa naozaj dlho, kým sa dozvedela tú najnepravdepodobnejšiu príčinu svojich bolestí brucha. Lekári ju okamžite poslali na operáciu. „Pri vyšetrení sme zistili, že v má v črevách nejakú prekážku. Rozhodli sme sa jej teda otvoriť brucho a nájsť príčinu. Boli sme šokovaní, keď sme našli živé červy vmotané do jej čriev. Vytiahli sme ich z nej viac ako 150. Je to extrémne nezvyčajný prípad,“ opísal doktor Anand Prakash Tiwari z nemocnice v Chandauli, ktorý sa prípadom zaoberal.

Na Slovensku útočí centimetrová obluda: Prvé zlé znamenie, že vás žerú? Svrbenie zadku

Pacientku operoval tím lekárov zhruba päť hodín, ale nikto z nich sa s podobným prípadom v praxi ešte nestretol. „Bežne narazíme na tri alebo štyri červy v útrobách pacienta, ale nie na také obrovské množstvo,“ komentovali nález. Našťastie, pacientka sa po zákroku dobre zotavuje a už po týždni je opäť schopná prijímať potravu.

Kým sa Neha dozvedela, čo je príčinou je trápenia, lekári ju posielali domov len s tabletkami od bolesti. „Niekoľko mesiacov po svadbe som začala mať bolesti brucha, ktoré ovplyvnili aj môj manželský život. Celé noci som sa na posteli zvíjala od bolesti,“ priznala Neha, ktorý by s manželom chcela počať dieťa.

Žene stroskotávalo manželstvo: Lekári
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Upozornenie: Video nie je vhodné pre citlivé osoby a neplnoletých!

Viac o téme: Červy v bruchuNeha Begum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu