Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bláznivý kúsok babky na Sibíri: Takto dopadlo zlaňovanie z okna

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MOSKVA - Za pomoci zviazaných prestieradiel sa pokúsila utiecť z "domáceho väzenia" na diskotéku novopečená babička v sibírskom Novokuznecku. Ale improvizované lano sa pretrhlo a žena utrpela zranenia chrbtice. To si ale všimla až potom, keď zistila, že si rovnako nezatancuje, pretože diskotéka je zatvorená. Neobvyklý incident zaujal nielen miestnych lekárov.

Blázni, ktorí sa zniesli zo sveta najbizarnejšou smrťou: Tlaková trubica v zadku a odpílená hlava

"Ukázalo sa, že štyridsaťdeväťročná žena oslavovala narodenie vnučky. Večer ju navštívila dcéra. Keď zistila, ako veľmi je matka opitá, zamkla ju v byte a kľúče si odniesla. Ženu, túžiacu pokračovať v zábave, to ale nezastavilo. Z troch zviazaných prestieradiel si vyrobila improvizované lano a spustila sa po ňom z okna bytu na treťom poschodí. Keď bola na úrovni druhého poschodia, zrútila sa na zem," vykreslil regionálny server strážcov poriadku.

Žena po páde vyrazila za zábavou. Diskotéka ale bola zatvorená, a tak zašla k priateľovi, kde sa jej urobilo zle. Lekári zistili zlomený stavec. Následne pacientku podrobili výsluchu policajti, aby preverili, ako vlastne k ujme prišla. "Tancachtivá babička si len tak skoro nezatrsá, čaká ju dlhé liečenie," zhrnul policajný server výsledok vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu