Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Študent nastražil pascu a nechal si ukradnúť mobil: Zverejnil VIDEO tajného života zlodeja

Toto je zlodej, ktorý nevedel, že ho sledujú. Zobraziť galériu (2)
Toto je zlodej, ktorý nevedel, že ho sledujú. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Čo urobí zlodej s mobilom, keď ho ukradne? Toto sa chcel dozvedieť študent, ktorý si ho nechal naschvál ukradnúť. Najprv však do neho namontoval sledovacie zariadenie, ktoré monitorovalo pohyby zlodeja. O tom, čo sa dialo potom, následne vyrobil krátky film.

Holandský študent Anthony van der Meer zažil nepríjemnú skúsenosť so svojím Iphoneom. Raz mu ho ukradol zlodej. Chcel sa spoľahnúť na sledovaciu funkciu firmy Apple, ale tá mu príliš nepomohla. Zlodej vytiahol SIM-kartu, telefón reštartoval a aplikácia bola zrazu nanič.

Anthony van der Meer
Zobraziť galériu (2)
Anthony van der Meer  (Zdroj: YouTube)

Preto sa rozhodol urobiť jeden experiment. Do svojho nového telefónu sa rozhodol namontovať sledovacie zariadenie, ktoré iba tak ľahko nevytiahne hocikto. Následne si mobil nechal ukradnúť a začal sledovať činy dotyčného zlodeja. O celej akcii, vrátane komunikácie s políciou, nakrútil krátky film a zverejnil ho na YouTube.

Pozrite si krátky film o tom, čo robí zlodej s ukradnutým mobilom

Zaujímavé je, že potom, ako mu ho ukradol zlodej, sledoval jeho pohyb, zachytil komunikáciu či dokonca odfotil jeho tvár. Po niekoľkých týždňoch života zlodeja dokončil už zmienený film. Video "Nájdite môj telefón" zhliadlo už vyše štyri milióny ľudí. Či bol zlodej telefónu postavený pred spravodlivosť, sa však Anthony nezmieňuje.

Viac o téme: ZlodejMobilŠtudentAnthony van der Meer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu