Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nestarnúca Mahulena Bočanová: Kokosový olej je zázračný!

Mahulena Bočanová Advertoriál Zobraziť galériu (6)
Mahulena Bočanová (Zdroj: Super Kokos)

Kokosový olej je svetovým fenoménom a podľa Mahuleny Bočanovej je doslova zázračný! Ako kozmetika poteší svojimi blahodárnymi účinkami každú časť vášho tela a ako superpotravina je veľmi zdravou prísadou na varenie, vysmážanie či pečenie.

A teraz si predstavte, že zázračné účinky kokosového oleja ešte znásobíme a doplníme pomocou konope, aloe vera, chia, avokáda alebo rakytníku.

Tajomstvo Super Kokosu spočíva v jeho účinkoch na pleť a vlasy

Super Kokos se už dostal taktiež do kúpeľne Mahuleny Bočanovej a od tej chvíle naň nedá dopustiť! Odkedy ho začala používať na starostlivosť o svoju pleť, tak sa jej pokožka stala jemnejšia a na prvý pohľad zdravšia. Super Kokos odporúča taktiež na vlasové zábaly, ktoré dodali jej vlasom ešte žiarivejší lesk. Dokonca i v starostlivosti o chrup je Super Kokos úžasný, nakoľko účinne bieli zuby.

   hneď na Herbamedicus.com

Super Kokos & Konope
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Super Kokos)

Super Kokos s konope a Super Kokos s chia

Spojenie kokosového oleja s konopným vás prekvapí svojimi pozitívnymi účinkami na suchú a citlivú pokožku. Konopný olej je šampión v starostlivosti o podráždenú, poškodenú a citlivú pokožku. Táto kombinácia vašu pokožku ukľudní a zmierni jej podráždenie. Taktiež tlmí defekty kože ako je akné, ekzémy či nepríjemné alergické reakcie. Chia semienka pozná každý, komu nie je ľahostajný jeho životný štýl. Malé semienka s vysokým obsahom zdravých tukov, minerálnych látok a vitamínov, ktoré sú navyše preborníkom na hydratáciu. Olej z chia semienok v kombinácii s kokosovým olejom tvorí exkluzívnu prírodnú masku pre vaše vlasy, ktoré budú vďaka zábalom zo Super Kokosu s chia mäkšie a lesklejšie ako kedykoľvek predtým.

 hneď na Herbamedicus.com

Super Kokos & Aloe
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Super Kokos)

Super Kokos s aloe a Super Kokos s rakytníkom

Aloe vera je najčastejšie vyhľadávané ako skvelý prostriedok pre ukľudnenie pokožky. Veľa ľudí ale nevie, že je tiež skvelou zbraňou proti tmavým kruhom pod očami. Spojenie kokosového oleja a aloe vera vám tak ponúka hneď niekoľko dôvodov, prečo si vybrať práve túto kombináciu. Ocenia ju všetky ženy, ktoré trápia strie a ktoré chcú dať svojej pokožke to najlepšie. Rakytník rešetliakový je jeden z najbohatších zdrojov vitamínov a minerálov. Spomaľuje procesy starnutia pokožky a v kombinácii s kokosovým olejom sa stane nenahraditeľným pre vašu pružnú a vitálnu pleť. Super Kokos s rakytníkom pomáha regenerovať i ukľudňovať podráždenú kožu.

 hneď na Herbamedicus.com

Produkty Super Kokos
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Super Kosos)

Super Kokos ako kozmetika - Super starostlivosť o vašu pleť

Kokosový olej je široko využívaný pre kozmetické účely, ako k starostlivosti o pokožku, tak aj v starostlivosti o vlasy, nechty, zuby a ústnu dutinu. Zvlhčuje a zvláčňuje kožu. Pomáha bojovať s povrchovými nerovnosťami, akné, striami, svrbením, ochabnutou kožou, opuchmi pier, kruhmi pod očami, vráskami. Chráni vlasy a vlasové proteíny. Používa sa takto vo forme vlasových zábalov, ktoré môžu mať prekvapivé účinky, ako je zlepšenie lesku, poddajnosti a celkového vzhľadu vlasov. Bieli zuby, pomáha udržiavať zdravie v ústnej dutine, odstraňuje zápach z úst. Je možné ho používať namiesto zubnej pasty alebo pri starostlivosti o chrup zubnú pastu striedať s čistením zubov kokosovým olejom.

 hneď na Herbamedicus.com

Super Kokos & Avokádo,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Super Kosos)

Super Kokos v kuchyni - Skvelá prísada na varenie

Kokosový olej je tzv. zdravý tuk, ktorý zjemňuje chuť vysmážaných potravín, jedná sa o prírodné antibiotikum a obsahuje kyselinu laurovú, ktorá prispieva k tvorbe “dobrého” cholesterolu. Avokádo je nenahraditeľné vďaka obsahu mnohých nenasýtených mastných kyselín. Udržuje v kondícii močové cesty. Chia zas podporuje pamäť a koncentráciu, teda je ideálne napríklad pre študentov. A nakoniec rakytník, ktorý podporuje imunitu, má antibakteriálne účinky a jedná sa o silný antioxidant a zdroj mnohých vitamínov. 

 hneď na Herbamedicus.com

Viac o téme: Mahulena BočanováSuper Kokos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu