Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Posledné zbohom od najlepšieho priateľa: Dojemná rozlúčka, ktorá nepotrebuje slová

Posledné chvíle Ryana a jeho Mollie Zobraziť galériu (3)
Posledné chvíle Ryana a jeho Mollie (Zdroj: YouTube)

SACRAMENTO - Láske a priateľstvu medzi človekom a psom porozumie iba ten, čo to zažil. Rozlúčiť sa navždy je veľmi bolestivé a smútok pretrváva ešte dlho. Väčšinou plače majiteľ za svojim psím miláčikom, tento príbeh je ale úplne iný. Srdcervúce lúčenie boxerky Mollie so svojim pánom vháňa slzy do očí.

Ryan Jessen si bolesti hlavy vysvetľoval po svojom. Myslel si, že trpí iba silnou migrénou. Pravda bola oveľa krutejšia. Minulý mesiac musel byť hospitalizovaný a bolo mu zistené silné krvácanie do mozgu. Jeho život sa pomaly končil. Všetci blízky sa preto 30. novembra zišli pri jeho nemocničnom lôžku a prišli sa s ním navždy rozlúčiť. Súčasťou jeho života bola aj jeho boxerka Mollie, ktorá dostala výnimočné povolenie prísť do nemocnice za svojim pánom.

VIDEO Posledné zbohom od
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Emocionálny moment bol zverejnený na sociálnej sieti a od tej chvíle bol zdieľaný stovkami tisíc ľudí. "V nemocnici pre nás spravili tú najkrajšiu vec. Dovolili nám priviesť psa môjho brata, aby sa s sním rozlúčila. Vďaka tomu vie, že sa už nikdy nevráti domov," napísala 1. decembra jeho sestra na svojom facebookovom profile. "Aby ste vedeli, môj brat naozaj miloval svojho psíka."

Na videu je zachytená Mollie ako sa lúči so svojím pánom. Chvost medzi nohami, uši sklopené, zúfalstvo z ťažkej situácie, ktorá sa pred ňou naskytla. Umierajúci majiteľ pred jej očami a ona všetko cíti. Priateľstvo a láska medzi nimi bola naozaj úprimná a silná. K videu na sociálnej sieti sa pridalo nespočetne veľa komentov a podporných gratulácií.

VIDEO Posledné zbohom od
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Rodina sa o opustenú Mollie teraz stará. "Neboj sa o psíka! My s ňou budeme! Je súčasťou rodiny," znel odkaz od rodiny smerujúci do neba. Rodina si je vedomá, že musí vytvoriť také podmienky, aby aj Mollie zvládla túto nečakanú a smutnú situáciu. "Mollie bude chýbať jej ocko,“ priznala Ryanova matka Laurie Ann.

Lekári sa domnievajú, že krvácanie do mozgu bolo spôsobené vysokým krvným tlakom a jeho častou konzumáciou energetických nápojov, to sa tiež mohlo podieľať na smrteľnej diagnóza. Jeho nepoškodené orgány boli darované. Jeho sestra uviedla, že 1. decembra bolo Ryanove srdce darované 17 – ročnému pacientovi z Kalifornie. "Je smutné, že sme prišli o Ryana, vieme ale, že jeho srdce sa chystá priniesť veľa radosti do rodiny príjemcu."

Jeho matka poďakovala za všetku podporu, ktorá sa rodine dostavila. Ako sama priznala prihlásili sa do darcovského programu orgánov k čakajúcim príjemcom. "Priala by som si, aby Ryan vedel, že jeho srdce zachránilo mladého muža," zakončila. 

Viac o téme: PesMužLáskaSmrťPriateľstvoRozlúčenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu