Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mikloškova svadba v Košiciach

Módny návrhár Fero Mikloško,  Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová a stylista Alexander Lindov. Zobraziť galériu (7)
Módny návrhár Fero Mikloško, Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová a stylista Alexander Lindov. (Zdroj: PR)

Spoločenská sála Východoslovenskej galérie v Košiciach sa v novembrový podvečer premenila na prehliadkové mólo. Módnu šou kolekcie ateliéru MIKLOSKO, venovanú prevažne plesovej sezóne 2017, svojím spevom otvorila známa speváčka skupiny FRAGILE Svetlana Rymarenko.

Po rozžiarení svetiel vstúpila na mólo ženskosť a elegancia. Modelky vytvorili postupne paletu farieb a materiálov. Efektné doplnky vytvárali dojem luxusu a kráčali po móle s okázalým štýlom. Jedinečnú možnosť vzhliadnuť aktuálne kreácie návrharovej najobľúbenejššej plesovej kolekcie si košická smotánka nemohla nechať ujsť. V hľadisku ste mohli zazrieť bývalé miss Evu Rezešovú a Andreu Tatarkovú, známu košickú lekárku Mudr. Zuzanu Kožuchovú a v prvom rade nechýbala ani blogerská elita. Prehliadku poctila svojou prítomnosťou aj úradujúca miss Kristína Činčurová. Oblečená v svadobných šatách, netradične sprevádzaná modelkou v efektnom čiernom smoking, ukončila dychberúcu prehliadku spoločenských šiat. Za búrlivého potlesku hostí nasledovalo defilé a príchod autora kolekcie Fera Mikloška. Samotná akcia mala však aj charitatívny rozmer. Z jedného nápadu sa stal zvyk, zo zvyku tradícia a je to už tretí rok, čo mohli hostia podporiť dobročinný  projekt ENVY for DebRA.

V rámci tohtoročného tretieho ročníka Fero Mikloško a florista Róbert Soták vytvorili špeciálnu produktovú líniu tašiek a príveskov, z ktorej celý výťažok z predaja bol venovaný občianskemu združeniu DebRA. Jedinému občianskemu združeniu ktoré združuje pacientov s chorobou motýlích krídel. Predsedníčka správnej rady DebRA SR Beáta Ramljaková bola čestným hosťom tejto prehliadky a spolu s riaditeľkou ENVY-kliniky estetickej medicíny Natáliou Selvekovou prezentovali spojenie krásy a myšlienky ktorá pomáha. Finančne ale aj šírením povedomia o tejto nevyliečitelnej chorobe. Po prehliadke sa hostia presunuli do vyhlásenej kaviarne Slávia na pokračujúcu afterparty. V spoločnosti plastického chirurga Mahdiho Nasaba sa príjemne bavil aj Marián Čekovský , ktorý sa na večierku zastavil v doprovode Petra Lipu. Projekt Envy for Debra aj v tento krásny večer opäť dokázal, že krása a móda vedia pomáhať.

Pozrite si nasledujúce video z módnej šou kolekcie ateliéru MIKLOSKO:

O klinike ENVY

ENVY Klinika estetickej medicíny je najväčšia klinika poskytujúca služby v oblasti zdravia a krásy na Slovensku. Centrála kliniky sa nachádza v Košiciach a jej ambulancie nájdete aj v mestách Prešov, Poprad a čoskoro už aj v Bratislave. Už vyše 8 rokov patrí medzi vyhľadávané kliniky a jej služby ocenili mnohé známe slovenské a české osobnosti. V ponuke služieb kliniky nájdete ošetrenia a zákroky z oblasti: plastickej chirurgie, liposukcie, estetickej dermatológie, laserovej medicíny, lekárskej kozmetiky, interného oddelenia, oddelenia optimálnej výživy a regulácie hmotnosti a najnovšie aj ambulanciu trichológie a transplantácie vlasov.  Moderné prístrojové vybavenie, tím skúsených profesionálov a individuálny prístup sú samozrejmou súčasťou tohto zdravotníckeho zariadenia.

www.envyklinika.sk     www.vedakrasy.sk   recepcia@envyclinic.sk, kontakt: 055/ 676 1666 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu