Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

WiFi v taxíku? HOPIN s Orangeom ho prinášajú bezplatne

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

HOPIN v spolupráci s Orangeom prinášajú zákazníkom vyšší komfort pri cestovaní a možnosť byť #vsadeonline. Vo vybraných vozidlách bude dostupné bezplatné WiFi pripojenie.

Celkovo 15 vozidiel HOPIN taxi prináša v rámci pilotnej prevádzky do konca februára svojim zákazníkom viac komfortu. Vozidlá sú v spolupráci s Orangeom vybavené službou Internet do auta. Cestujúci tak môžu byť #vsadeonline, a navyše bezplatne. Zákazník, ktorý využije alebo si priamo cez aplikáciu vyberie auto označené ako Orange WiFi taxi, si môže počas celej jazdy užívať internetové WiFi pripojenie zadarmo.

Taxíky pod palcom

Aplikácia HOPIN TAXI je dlhodobo najpopulárnejšou taxi aplikáciou na Slovensku. Je dostupná pre smartfóny s operačným systémom Android, iOS, Windows Phone a BlackBerry, ako aj na desktopoch. HOPIN pôsobí na Slovensku v Bratislave a v Košiciach, služba je dostupná i v Čechách, na Ukrajine a v Slovinsku. Za dva a pol roka pôsobenia na trhu vybavil HOPIN 1,5 milióna objednávok, čo predstavuje v priemere 9,5 milióna najazdených kilometrov.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu