Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tajné spisy ŠtB na Trumpa! Šokujúce odhalenie o jeho plánoch a milióne za dieťa

Ivana Trumpová a Donald Trump Zobraziť galériu (2)
Ivana Trumpová a Donald Trump (Zdroj: SITA)

PRAHA - V archívoch československej štátnej bezpečnosti figuruje aj meno, ktoré v súčasnosti hýbe svetom. V hľadáčiku tajnej polície počas minulého režimu bol v osemdesiatych rokoch totiž aj novo zvolený americký prezident Donald Trump. Na povrch navyše vyplávali zaujímavé informácie.

Ako informuje Česká televízia, vyskytuje sa tam v súvislosti s jeho vtedajším vzťahom s prvou manželkou Ivanou, rodenou Zelníčkovou. Češka, ktorá bola výbornou lyžiarkou, sa totiž v šesťdesiatych rokoch vydala za rakuskeho boháča  Alfreda Winklemeiera. Keď v roku 1977 spojila života s biznismenom Trumpom, začal ŠtB zaujímať okrem Ivany aj Donald.

Informácie o Trumpovi možno najsť napríklad vo zväzku, ktorý bol v ŠtB vedený na Miloša Zelníčka, otca Ivany, s krycím menom MILOŠ. Uvádzaný v ňom bol ako dôverník, čo je podľa historikov funkcia, o ktorej jej samotný držiteľ nemusel vedieť. 

Miloš Zelníček
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: abscr.cz)

Podľa informácií niektorých agentov mali Donald a Ivana podpísať predmanželskú zmluvu, podľa ktorej mu Ivana mala porodiť tri deti, píše portál Blesk. Ak by vraj manželstvo zaniklo, Ivana mala dostať milión dolárov. Iný agent však tvrdí, že milión dolárov mala zinkasovať za porodenie dieťaťa.

V týchto materiáloch sa taktiež nachádza informácia o tom, že Trump už v osemdesiatych rokoch predpovedal svoju budúcnosť. Tvrdil totiž, že sa raz stane americkým prezidentom - kandidovať sa chystal už v roku 1996. Zatiaľ čo agent hovoril o utópii, Trump tomu veril. „Napriek tomu, že se to zdá byť utópiou, je D. Trump presvedčený, že uspeje,“ píše sa v archívoch.

Viac o téme: Donald TrumpŠtB
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu