Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO obeda v školskej jedálni, po ktorej vás absolútne prejde chuť na hamburgery

Pri pohľade naň vás hneď prejde chuť
Pri pohľade naň vás hneď prejde chuť (Zdroj: Facebook)

DUBOIS - Obedy v školských jedálňach nikdy nepatrili k tomu najlepšiemu, čo svet kulinárskeho umenia ponúka. Študentom istej strednej školy v americkej Pennsylvánii ale nedávno servírovali tak hnusný hamburger, že sa človeku obracia žalúdok už len pri pohľade naň.

Fotografia hamburgera z regiónu Dubois Area School District vyvolala na sociálnych sieťach obrovský rozruch. Viac ako jedlo totiž pripomína podošvu alebo zmes myšacích kožiek. Ľudia pod fotkou sa pýtajú, či je vôbec bezpečné ho jesť. 

FOTO obeda v školskej
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Hamburger vraj tak strašne vyzeral preto, lebo bol spečený. V jedálni v ten deň podali tristo porcií, pričom zaznamenali len jednu sťažnosť. "Kuchári ich piekli na 170 stupňoch, pričom zvyčajne ich pečú na 155 stupňoch," vysvetlil miestny hygienik Luke Lansberry s tým, že pre každý prípad jedáleň už tento typ hamburgeru nebude viac podávať. 

Školskí predstavitelia dúfajú, že študenti a rodičia sa z tejto skúsenosti poučia a ak budú mať nabudúce problém s nejakým jedlom, mali by ihneď kontaktovať zodpovedných pracovníkov, ktorí potom môžu začať pracovať na odstránení chyby. 

Burger je fantastický aj bez mäsa: Pozrite si ako ľahko sa robí dokonalý vegeburger

Viac o téme: HamburgerŠkolská jedáleň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu