Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najľahšia lúpež storočia?! VIDEO Zlodej využil šancu, ktorá prichádza len raz za život

Zlodej pri krádeži zlata. Zobraziť galériu (2)
Zlodej pri krádeži zlata. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Na zlodeja sa usmialo neuveriteľné šťastie. Podarilo sa mu bez námahy ukradnúť nádobu plnú zlata v hodnote jeden a pol milióna eura priamo z obrneného vozidla. Zarážajúce je aj to, ako ľahko poklad previnilec odniesol do bezpečia. Jedinou prekážkou bola jeho ťarcha.

Neznámy newyorský zlodej práve kráčal po rušnej ulici, keď si všimol otvorený nákladný priestor obrneného vozidla a v ňom – hrniec plný zlatého pokladu! Príliš dlho neváhal a za denného svetla sa stal majiteľom zlata v hodnote jeden a pol milióna eura bez toho, aby sa mu v tom niekto pokúšal zabrániť.

Vďaka triku ukradol z práce 150-tisíc: VIDEO Až kým detektor neodhalil jeho plytký zásun v zadku

Incident sa odohral už v septembri, ale polícii sa muža doteraz nepodarilo nájsť. V nádeji, že by ho mohol niekto spoznať, teraz polícia zverejnila video z bezpečnostných kamier, na ktorých je zobrazený priebeh krádeže a mužov únik z miesta činu.

Najľahšia lúpež storočia?! VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Previnilca polícia opísala ako 50 až 60-ročného muža s výškou okolo 170 centimetrov a váhou asi 70 kilogramov. Zlodej sa na krádež chvíľu odhodlával a číhal v blízkosti obrneného vozidla. V momente, keď sa strážnik vytratil do prednej časti vozidla, aby si vzal mobilný telefón, zmocnil sa lupu. Podľa vyšetrovateľov by sa teraz mohol podozrivý zdržiavať na Floride.

Viac o téme: ZlodejZlatoKrádežLúpež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu