Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najnovšia internetová výzva: Chlapi sa chvália veľkosťou svojej mužnosti, je to ale fakt trapas

To myslia vážne?!
To myslia vážne?! (Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Mysleli ste si, že ste už videli všetko. Ale kdeže, prichádza nová internetová výzva, ktorá posúva hranice nenormálnosti ešte ďalej než tomu bolo doteraz! Ak vám nič nehovorí výzva GreySweatPantsChallenge, nič to. Lepšie sa vám bude žiť bez nej. No v prípade, že vám zvedavosť nedá spávať, tu je vysvetlenie.

Pod slovom "výzva" si každý predstavuje niečo iné. Pre jedného to je zabehnutie maratónu, pre iného zas výstup na Kilimandžáro či odolanie nezjesť celú čokoládu, ktorá sa na vás už týždeň škerí z poličky. 

Posledné roky sa rôzne výzvy od výmyslu sveta odohrávajú vo virtuálnom priestore. Zažili sme ľadovú výzvu, pri ktorej sa užívatelia kvôli dobrej veci oblievali studenou vodou, škoricovú výzvu, kedy musel dotyčný zjesť lyžičku tejto aromatickej koreniny, a momentálne svet pobláznila Mannequin Challenge, ktorej účastníci na chvíľu zamrznú pri činnosti, ktorú práve vykonávajú. 

Hoci sa vám všetky tieto spomenuté výzvy mohli zdať tak trochu nezmyselné, ba priam až hlúpe, verte, nie je to nič v porovnaní s tou najnovšou. Výzva GreySweatPantsChallenge je v tomto smere naozaj skutočným víťazom. Ide v nej o to, že si chlapi strkajú do rozkroku svojich šedých teplákov rôzne predmety v snahe zvýrazniť týmto spôsobom veľkosť svojej mužnosti. A ak je muž obdarený, vec, ktorú si napchal do teplákov, to má len zdôrazniť. Ak ani vy nechápete zmysel tohto všetkého, nevadí. Horšie by bolo, keby ste chápali a nebodaj sa ešte aj zapojili. 

Viac o téme: VýzvaGreySweatPantsChallenge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu