Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Herečka (27) provokuje: Orál pre každého, kto zahlasuje v talianskom referende "Nie"!

Paola Saulino Zobraziť galériu (3)
Paola Saulino (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Talianska herečka sa ponúkla, že vykoná sexuálny akt na každom, kto zahlasuje v nadchádzajúcom referende za "nie". Paola Saulino, ktorá žije a pracuje v Los Angeles, prisľúbila, že im dá "darček" po hlasovaní v nedeľu 4. decembra.

Taliansko bude vraj po ústavnej reforme stabilnejšie: Je to podvod, tvrdí Di Maio

Talianski voliči sa majú v referende vyjadriť, či chcú alebo nechcú zmenu talianskej ústavy a zároveň zmenu právomoci parlamentu.

FOTO Herečka (27) provokuje:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Paola, ktorá na sociálnych sieťach často publikuje svoje nahé či polonahé fotografie, sa pravdepodobne nechala inšpirovať Madonnou, ktorá ponúkla podobný sexuálny zážitok každému, kto zahlasuje za Hillary Clintonovú v amerických prezidentských voľbách, ale nezdá sa, že by známa speváčka chcela aj svoj sľub dodržať.

To sa však vraj netýka Paoly, ktorá si za svojou ponukou stojí, hoci je veľmi ťažké zistiť, ako by ju pri krajine s miliónmi voličov chcela uskutočniť. Nie je ani známe, prečo tak brojí proti zmene ústavného zákona predloženého premiérom Matteom Renzim a jeho stredoľavou Demokratickou stranou.

Matteo Renzi
Zobraziť galériu (3)
Matteo Renzi  (Zdroj: SITA)

V prípade, že by voliči schválili návrh zákona, došlo by k najrozsiahlejšej ústavnej reforme v Taliansku od konca monarchie. Reforma predpokladá okrem iného aj oklieštenie právomocí Senátu, obmedzenie právomocí regionálnych samospráv, zvýšenie kompetencií ústrednej vlády a zavedenie nového systému volieb do dolnej komory parlamentu.

Kritici tohto opatrenia sa však domnievajú, že reformy narušia demokratické poistky pred zneužívaním moci. Referendum o ústavných zmenách v Taliansku je vnímané ako potenciálne destabilizačné pre celú Európsku úniu.

FOTO Herečka (27) provokuje:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Prieskumy verejnej mienky v Taliansku naznačujú, že návrh ústavnej reformy, ktorý sa vláda snaží presadiť, v referende voliči neodobria. Renzi už v minulosti naznačoval, že v takom prípade by zrejme odstúpil. Nedávno sa však k tejto záležitosti postavil rezervovanejšie, keď uviedol, že špekulácie o jeho politickej budúcnosti by mohli zatieniť podstatu referenda.

Viac o téme: ReferendumPaola Saulino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu