Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kontroverzné vyhlásenie ekológa: Chemtrails nie je výmysel, hrozí nám biblická potopa

Michael Tamez Zobraziť galériu (2)
Michael Tamez (Zdroj: Facebook/Michael Tamez)

WASHINGTON - Ekoexpert Michael Tamez urobil šokujúce vyhlásenie. Tajný projekt chemtrails podľa neho vôbec nie je konšpiračný výmysel, ale reálna hrozba pre ľudstvo. Ak ho nezastavíme, biblický scenár sa môže stať realitou a svet bude čeliť skazonosným záplavám.

Chemtrails by už o pár rokov mohol vyhladiť ľudstvo, myslí si odborník na ekológiu Michael Tamez. Nielenže chemikálie vypúšťané do ovzdušia zabíjajú včely, ale majú ďalekosiahle enviromentálne dôsledky. „Tajná operácia“, ktorú vraj vlády nepriznávajú, môže vyvolávať ničivé  záplavy plné toxínov vrátane olova a ortuti, čo bude mať katastrofálny efekt, povedal Tamez pre Express.co.uk.

Vedci testovali nadšencov konšpiračných teórií: Výsledok predčil aj najbláznivejšie očakávania!

„Mračná, ktoré za sebou zanechávajú prúdové lietadlá, majú oveľa horší dopad, ako si bežný človek uvedomuje... Ide o tajnú globálnu operáciu, ktorej zámerom je chemický postrek navrhnutý tak, aby do zemskej atmosféry prenikali sulfidové plyny,“ myslí si Tamez. Vzory, ktoré vznikajú  po prelete lietadiel na oblohe, sú podľa experta podozrivé, pretože normálne tryskové palivo sa rozplýva v priebehu niekoľkých sekúnd po prelete lietadla.

Kontroverzné vyhlásenie ekológa: Chemtrails
Zobraziť galériu (2)

Chemtrails je podľa Tameza realitou už po tri desaťročia – technológia je známa od roku 1980 a negatívne účinky tohto geoinžinierstva začíname zreteľne vidieť až teraz – aj v podobe extrémnych prejavov počasia, medzi ktoré patrí dlhotrvajúce sucho. „Nikdy predtým sme neboli svedkami takých poveternostných vplyvov, ako teraz,“ mieni Tamez. Populácie včiel medonosných miznú a toxické dažďové mraky permanentne znečisťujú prírodu a dopestované plodiny, varuje ekológ.

Na chemtrails vedci neveria

Zástancovia teórie o chemtrails veria, že do paliva lietadiel sú tajne pridávané škodlivé látky, aby bol testovaný ich účinok na ľudí. Dôkazom majú byť dlhé čiary mrakov, ktoré na oblohe ostávajú po prelete lietadiel. Odborníci aj vládni predstavitelia však takéto vysvetlenie vylučujú. Z výsledkov vedeckej štúdie, ktorá sa konšpiráciou seriózne zaoberala, vyplynulo, že drvivá väčšina výskumníkov sa s dôkazmi, ktoré by teóriu podporovali, nikdy nestretla. Jav vysvetľujú obyčajnou kondenzáciou teplého vzduchu vypúšťaného z lietadla.

Viac o téme: KonšpiráciaChemtrailsEkológ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu