Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najlepšie so zákazníkom na Slovensku komunikuje stále Lidl

(Zdroj: PR)

Obchodný reťazec opäť uspel v hlasovaní verejnosti i odborníkov, celkovo získal v súťaži Hermes Komunikátor roka už 11 prvenstiev.

Najlepšie komunikujúcou inštitúciou na Slovensku je aj naďalej spoločnosť Lidl, vyplýva to z výsledkov projektu Hermes Komunikátor roka 2016. Obchodný reťazec už po druhýkrát obhájil všetky tri prvenstvá z predošlých ročníkov, keď uspel v hlasovaní odbornej poroty i verejnosti (kategória obchodné reťazce a absolútny víťaz).

„Tešíme sa každému získanému oceneniu. Obzvlášť cenné sú však tie, ktoré sme získali na základe hlasov našich zákazníkov. Práve oni nám totiž každý deň udeľujú vysvedčenie a rozhodujú o našom úspechu. Otvorená, dôveryhodná a obojstranná komunikácia so zákazníkmi je pre nás kľúčová, snažíme sa čo najrýchlejšie reagovať na ich podnety. Sme radi, že sa nám podarilo vybudovať skutočne úprimný vzťah s našimi zákazníkmi. Toto ocenenie patrí rovnako im ako nám,” povedal Tomáš Bezák, vedúci oddelenia komunikácie Lidl Slovenská republika, v.o.s. „Zásluhu na zisku ocenení majú všetci naši zamestnanci, ktorý je momentálne viac ako 3800. Touto cestou sa im chceme poďakovať za ich každodenné nasadenie a ústretovú komunikáciu so zákazníkmi,“ dodal Bezák.

V súťaži Hermes Komunikátor roka získal Lidl aj dve Ocenenia agentúry 2016 – s projektom výstavby detských ihrísk Žihadielok uspel v kategórií Inovatívny marketingový prístup a so svojou fanpage na Facebooku triumfoval v kategórií Starostlivosť o klienta. Facebookový profil LidlSlovensko má viac ako 386 000 fanúšikov a viac ako 96%-nú mieru odpovedí na položené otázky s priemernou reakčnou dobou približne 200 minút.

Výsledky hlasovania verejnosti:

Kategória OBCHODNÉ REŤAZCE:

  • Lidl Slovenská republika, v.o.s.

ABSOLÚTNA CENY VEREJNOSTI

  • Lidl Slovenská republika, v.o.s.

Výsledky hlasovania odbornej poroty:

Kategória OBCHODNÉ REŤAZCE:

1. Lidl Slovenská republika, v.o.s.

2. Kaufland Slovenská republika, v.o.s.

3. COOP Jednota Slovensko, spotrebné družstvo

Výsledky ocenenia Cena agentúry  2016:

Kategória Inovatívny marketingový prístup

Lidl Slovenská republika, v.o.s.

Kategória Starostlivosť o klienta

Lidl Slovenská republika, v.o.s.

O PROJEKTE

HERMES KOMUNIKÁTOR ROKA 2016 je jediné ocenenie pre najlepšie komunikujúcu inštitúciu v Slovenskej republike so zákazníkom. Viac info na www.cenyhermes.sk.

Odborným garantom projektu je Prof. PhDr. Pavel Horňák, PhD., vedúci Katedry marketingovej komunikácie Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave, Ing. Jindřich Bardon, analytik výskumu sr., Slovenský rozhlas RTVS a Ing. Luděk Rambousek, vedúci projektových manažérov, MEDIAN SK, s.r.o.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu