Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Príbeh ukradnutého auta mal bláznivé rozuzlenie: Zahanbená zlodejka v ňom zanechala LIST

Erin Hatziová mala šťastie v nešťastí.
Erin Hatziová mala šťastie v nešťastí. (Zdroj: Facebook/Erin Hatzi)

PORTLAND – Aké veľké prekvapenie a úľava čakala na ženu, ktorej sa na druhý deň vrátilo ukradnuté auto. Keď auto otvorila, našla v ňom narýchlo načmáraný list. Jeho autorkou bola samotná „zlodejka“, ktorá v ňom celý incident vysvetlila.

V liste bolo napísané, že auto bolo vlastne ukradnuté omylom. Majiteľkou červeného subaru bola Erin Hatziová z Portlandu, ktorú návrat vozidla mimoriadne potešil. V aute našla aj list s ospravedlnením. Dozvedela sa z neho, že krádež vôbec nebola úmyselná.

LIST, ktorý trhá srdce: Venované lekárom a sestričkám, ktorí sa starali o moju manželku

„Dobrý deň, je mi naozaj ľúto, že som ukradla vaše auto,“ ospravedlnila sa v liste žena, ktorá vlastní rovnaké subaru ako Hatziová. Náhoda chcela, že poslala kamarátku, aby jej vyzdvihla auto, ktoré však bolo zaparkované v rovnakej lokalite. Čo čert nechcel,  kamarátke sa bez problémov podarilo odomknúť cudzie auto.

„Vrátila sa späť s vaším autom. Auto som do rána nevidela,“ opísala zahanbená žena. Keď však k nemu potom prišla, bolo jej jasné, že ide o auto niekoho cudzieho a rozhodla sa ho vrátiť. Napísala teda list, v ktorom všetko vylíčila. Okrem listu v aute zanechala aj nejakú hotovosť na benzín ako odškodné. Ako sa Erin neskôr dozvedela, kľúče od niektorých starších modelov subaru sú zameniteľné! To vysvetľuje, prečo bolo možné auto bez námahy odomknúť.

...

Viac o téme: ListUkradnuté auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu