Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ako Lev viem kráčať, ale liezť sa bojím - vyslovil Hirax pred svojou cestou do Nepálu

Oslava Ogo-ogo na indonézskom ostrove Lombok. Foto: Pavel Hirax Baričák Zobraziť galériu (4)
Oslava Ogo-ogo na indonézskom ostrove Lombok. Foto: Pavel Hirax Baričák (Zdroj: PR)

Kým cestovateľ, spisovateľ i aktívny hudobník v jednom odletí do Nepálu na trojtýždňovú cestu okolo Annapurny, stihne ešte dnes svoju prednášku v Šali a zajtra, vo štvrtok, v Banskej Štiavnici. Témou prednášok budú prevažne vzťahy a väzba medzi vnútorným naladením a zdravím človeka. Hudobným hosťom mu bude ako po minulé roky Juraj Hnilica.

Nie, žiadne lezenie. Ja som narodený v znamení Leva. Vo vzduchu i pod vodou sa bojím. Keď mám laby na zemi, som si istý. Budeme robiť túry maximálne do výšky päť a pol tisíc metrov,“ vyslovil sa Hirax. A či bude z tejto cesty cestopis? „Je to veľmi pravdepodobné. Nepál je krajina, ktorá si to svojou krásou i originalitou zaslúži. Kým vyjde, ľudia nech si vychutnávajú môj posledný cestopis z indonézskeho Bali. Inak, zaujímavosťou je, že včera ma indonézsky veľvyslanec na Slovensku pozval na obed. Vraj sa mu moja kniha páčila. Je to pre mňa veľká česť, ale žiaľ, termínovo sa to prekrylo s mojou banskoštiavnickou prednáškou. Odmietol som, budem v našom prekrásnom banskom meste. Verím, že ďalší termín vyjde obom stranám.

Dva dni po návrate z Ázie, 24. novembra, Martinčan pokrstí svoju novú knihu Vždy pripravený! na svojej martinskej prednáške.

Predaj  vstupeniek na prednášky: 

Knihu  Indonézia nájdete v eShope iPark.sk.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu