Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pozor na papagája! Domáci miláčik pripravil neverníkovi peklo, manželka utekala na políciu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

KUVAJT - Neverní jedinci by si mali dávať pozor aj na domácich miláčikov, aby náhodou nevyzradili ich tajomstvá, tak ako sa to stalo istému mužovi v Kuvajte. Ten svoju lásku ku gazdinej vyznával pred papagájom, ktorý si jeho slová zapamätal a potom ich zopakoval vo veľmi nevhodnej chvíli.

Už sa mala vydávať, rozlúčka so slobodou všetko zmenila: VIDEO nevestu škaredo usvedčilo

Papagáj, ktorý si zjavne rád pustil zobák na špacír, začal opakovať rozhovory muža so svojou milenkou pred manželkou, čo okamžite vyvolalo v žene podozrenie. Dozvedela sa tak, čo sa deje v ich dome, kým tam nie je a dala si dve a dve dohromady. Záletníctvo svojmu mužovi rozhodne nemienila tolerovať.

Pozor na papagája! Domáci
Zobraziť galériu (2)

Pár žije v Kuvajte, kde je cudzoložstvo nezákonné, a tak žena napochodovala na políciu aj s papagájom, ktorý bol podľa nej živým dôkazom, že má pravdu. Našťastie pre manžela polícia odmietla zaoberať sa jej obvineniami, keďže vraj vták mohol milostné reči začuť v televízore alebo v rádiu.

Žena pre miestne noviny Al Shahed Daily uviedla, že už nejaký čas mala podozrenie, že ju manžel podvádza. Cudzoložstvo v Kuvajte môže mať za následok trest odňatia slobody alebo nútené tvrdé práce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu