Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tínedžerka (18) letela z Thajska, na palube zažila perverzáka: Zobudila som sa na to, ako mi...

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MANCHESTER - Dovolenkár pochádzajúci zo Spojených arabských emirátov čelí obvineniu zo sexuálneho trestného činu po tom, ako sa jedna cestujúca sťažovala, že sa jej nevhodne dotýkal na palube lietadla.

Štyridsaťšesťročný Suma Das bol na letisku v anglickom Manchestri zadržaný po tom, ako osemnásťročná dievčina, s ktorou letel z katarskej Dohy, tvrdila, že sa jej dotýkal medzi nohami, keď spala na svojom sedadle. Katarčan, vedľa ktorého po celý čas sedela jeho manželka, najprv vyhlásil, že sa jej dotkol náhodou, keď sa vrtel na svojom mieste a chcel sa ospravedlniť. Potom ale svoju výpoveď zmenil a uviedol, že nemohol nikoho obťažovať, lebo spal. 

Tínedžerka (18) letela z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Obeť, cestujúca z Thajska, po ktorom dva mesiace cestovala, ďalej vypovedala, že keď sa zobudila, ucítila "šúchanie medzi nohami". Následne v slzách utiekla do zadnej časti lietadla a upozornila na neukázneného pasažiera palubný personál. Dasa, ktorý do Británie prišiel navštíviť priateľa, obvinili zo sexuálneho obťažovania, on sám to ale vytrvale odmieta. 

Žena v lietadle prežila sexuálne peklo: Keď zaspala, spolucestujúci sa zmenil na zviera

"Vie, čo robil a rozhodne nespal. Pozeral sa na mňa, jasne som to videla. Keď zbadal, že som sa zobudila, odtiahol sa," povedala tínedžerka na súde. Prokurátorka dodala, že obeť si nemá prečo vymýšľať falošné obvinenia. "Jedna vec je, keď do niekoho omylom šťuchnete lakľom, a druhá, keď sa ho dotýkate v rozkroku. Obvinený dvakrát zmenil svoju výpoveď, čo jasne naznačuje, že on je tým, kto tu klame." Nad Dasom má byť vynesený rozsudok koncom októbra. 

Viac o téme: LietadloLetSexuálne obťažovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu