Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Zvrhlý párik nepočkal: Dal dolu gate a užíval si sex uprostred internetovej kaviarne

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: liveleak)

PEKING - Sexuálna vášeň už dávno nepatrí iba do intimity spální. Stále viac párov je totiž prichytených pri tom, ako sa takémuto potešeniu oddávajú na verejných miestach. A niekedy to vyzerá, že im vôbec nevadí ani to, že by sa záznam ich rozkoše mohol v dnešnej pretechnizovanom svete ocitnúť na internete.

Muž použil plastovú fľašu ako sexuálnu hračku. To, čo prišlo potom, by nechcel zažiť nikto

V internetových kaviarňach bývajú niekedy na prehliadačoch nainštalované filtre, ktoré neumožňujú zákazníkom prehliadať si vybraný druh obsahu, ale majiteľ im môže asi len ťažko vopred zakázať nezneužiť priestory na vlastné chvíľky sexuálnej slasti.

VIDEO Zvrhlý párik nepočkal:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: liveleak)

Nadržaný párik v Číne pravdepodobne zabudol na skutočnosť, že je vlastne stále na verejnosti a rozhodol sa užiť si erotické radovánky práve v takejto kaviarni. Dvojica bola na kamere zachytená, ako si dá dolu nohavice aj spodnú bielizeň a potom sa pustí do "diela".

Video nie je vhodné divákov mladších ako 18 rokov!

Obscénny záznam sa objavil na čínskej sociálnej sieti Weibo, hoci jeho presný pôvod nie je známy. Od zverejnenia sa mu dostalo státisícov zhliadnutí. Užívateľ, ktorý video nahral, tvrdí, že žena údajne najprv sledovala porno, zatiaľ čo jej priateľ hral on-line hry. Informoval portál mirror.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu