Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Muž sa zhrozil, prvýkrát v živote videl manželku bez mejkapu: Drsný koniec, ROZVOD!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SHARJAH - Muž zo Spojených arabských emirátov, ktorý videl svoju ženu prvýkrát v živote bez štipky líčidiel, sa s ňou okamžite rozviedol. Šok z toho, ako vyzerá, bol totiž tak silný, že si už viac nedokázal predstaviť život s ňou. Taktiež ho rozzúrilo, že ho celý ten čas vodila za nos.

Tridsaťročný Arab sa nedávno oženil so svojou dvadsaťštyriročnou snúbenicou. Neuvedomil si, že ju vlastne nikdy nevidel bez mejkapu; keď išiel spať, bola ešte namaľovaná a keď vstal, bola už namaľovaná.

Ženích sa rozviedol s nevestou počas svadobnej noci: Miesto chvíľ plných sexu mu vyviedla toto

Nedávno sa to však zmenilo, keď si dvojica išla zaplávať do mora v meste Sharjah. Jeho manželke sa totiž vo vode zmyl mejkap a odhalil tak jej skutočnú tvár. Keď ju zbadala jej zákonitá polovička, zhrozila sa. Žena mala na sebe nielenže príliš mnoho líčidiel, umelé mihalnice a farebné šošovky, ale navyše podstúpila aj kozmetický zákrok. 

Muž sa zhrozil, prvýkrát
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Arab zostal veľmi nahnevaný, pretože sa cítil oklamaný jej umelou krásou, a preto sa rozhodol, že sa so svojou ženou rozvedie, informoval arabský denník Al-Ittihad. Psychológ, ktorý bol pri rozvode prítomný, uviedol, že sklamaný muž odmietol akékoľvek pokusy o zmierenie. "Bol stopercentne rozhodnutý, že už s ňou nechce mať nič spoločné," povedal Abdul Aziz Asaf. 

Viac o téme: Saudská arábiaMejkapRozvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu