Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po tejto dvojici pátrajú celé USA: Záhadne zmizla, Facebook mladíka zrazu ožil a všetkých vydesil

Nikto netuší, čo sa s nimi stalo Zobraziť galériu (4)
Nikto netuší, čo sa s nimi stalo (Zdroj: Facebook)

ANDERSON - Už takmer dva mesiace sú nezvestní a nič o nich nevie ako ich rodina, tak ani polícia. Charlie Carver (32) a Kala Brownová (30) zmizli a nikomu o sebe nedali vedieť. Mladíkov profil na Facebooku ale po dlhej dobe nečinnosti zázračne ožil. A všetkých to poriadne vystrašilo.

Kala a Charlie mali v posledný augustový deň navštíviť svoju kamarátku, ktorá žije v meste Anderson v štáte Južná Karolína. Lindsey Maysonová sa na nich veľmi tešila, navarila pre nich večeru a chystala sa im zároveň predstaviť svojho nového priateľa. Dvojica k nej ale nikdy nedorazila. Jednoducho neprišli, bez stopy zmizli, nikomu sa odvtedy neozvali a ich mobilné telefóny sú nedostupné. Posledná zmienka o Charliem pochádza z toho istého dňa, keď ho bezpečnostná kamera zachytila, ako odchádza z práce. Rovnako sa nevie ani to, kde sa nachádza jeho auto - Pontiac Grand Prix z roku 2002. 

Po tejto dvojici pátrajú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

"Nie je to tak, že by nezavolali len rodičom. Oni sa jednoducho nekontaktovali s vôbec nikým," povedala Kalina mama Bobbie. Napriek tomu, že celá táto situácia je naozaj veľmi podivná a záhadná, nemá polícia žiadne indície smerujúce k tomu, že by v tejto súvislosti mohol byť spáchaný trestný čin. 

Po tejto dvojici pátrajú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Pri prehliadke domu dvojice sa zistilo, že dvere boli odomknuté. Vo vnútri sa našli lieky na predpis, rovnako aj okuliare a kontaktné šošovky. Najvzláštnejšie je však to, že tam bol aj ich pes Romeo. Kala bola totiž na neho veľmi naviazaná a nikdy ho nenechávala samého doma. Polícia viac v prípade urobiť nemôže. "Preverili sme všetky indície, ktoré sme mali, ale nič sme nezistili," uviedol seržant Mike Aikens. 

Po tejto dvojici pátrajú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Nedávno ale nastal predsa len nejaký posun, a to veľmi prekvapivý. Na Charlieho facebookovom profile, ktorý bol zvyčajne pomerne neaktívny, sa nedávno začali objavovať zvláštne vyjadrenia a komentáre a dokonca bol zmenený stav na "ženatý", čo indikovalo, že párik sa zosobášil. Taktiež bol zverejnený status o tom, že Charlie a Kala sú v poriadku, no vzápätí bol zmazaný. 

Rodina a priatelia nezvestnej dvojice nevedia, čo si o tom majú myslieť. Najpravdepodobnejšia verzia je však tá, že Charlieho účet niekto hackol. V poslednom období sa totiž na ňom objavilo mnoho spamového materiálu, ktorý mladík nikdy nezvykol zdieľať ani lajkovať. V jednom z podivných statusov napríklad stálo: "Nešibalo mi, bol som šialený. Niekedy v noci zvyknem ísť na záhradu a vykopať tam jamu, aby moji zvedaví susedia mohli hádať, načo."

Mladík si vyšiel na prechádzku lesom a vtom zbadal niečo strašné: Desiatky nezvestných ľudí

Charlieho mama Joanne upozorňuje, že fotky, ktoré sa zjavili na jeho Facebooku, sú viac ako rok staré. Ľudia si môžu vďaka nim myslieť, že sa našiel, no nie je to tak. Prípad je zjavne poriadne zamotaný, no stále viac sa objavuje podozrenie, že dvojicu niekto zavraždil a teraz hrá na Facebooku nechutnú hru s pozostalými. 

Viac o téme: NezvestnýZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu