Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kto dnes myslí na živnostníkov?

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR)

Takmer nikto. Jednou z výnimiek je však Lenovo a spoločnosť MARSANN IT, ktorá si práve pre živnostníkov pripravila poriadne zaujímavú ponuku. Tá ušetrí najmä čas, ktorého majú podnikatelia naozaj málo. So svojimi produktmi Think, ktoré patria medzi najobľúbenejšie, ponúka aj trojročnú záruku v hodnote až 150 eur úplne zadarmo.

Každý, kto si v MARSANN IT, respektíve v ktoromkoľvek zo showroomov Lenovo, kúpi zariadenie radu Think, môže využívať Exclusive service. K zariadeniam automaticky dostane aj 3-ročnú záruku, za ktorú by inak platil až 150 eur. K trojročnej záruke sa hneď pripája On-Site servis, čo znamená, že problém so zariadením vyriešia priamo u vás v práci, doma, kdekoľvek.

Kto dnes myslí na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

Je jedno, v akom biznise pôsobíte

„Všetci kladieme na zákaznícky servis čoraz väčšie nároky. O to viac to platí v podnikateľskom prostredí, kde skutočne nemáte čas zaoberať sa vecami, ktoré majú jednoducho iba fungovať a nie váš biznis brzdiť,“ hovorí Ján Baliak, Managing Director MARSANN IT.

MARSANN IT však práve pre malých a stredných podnikateľov prináša efektívne riešenia, ktoré ocení každá firma.

Kto dnes myslí na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

„Našou alfou a omegou je, že u nás dostanete viac, aj keď ste o to nežiadali. Exkluzívny partner Lenovo si môže jednoducho dovoliť dať vám viac,“ dodáva.

Exkluzívne služby pre majiteľov legendárneho radu Think

Legendárne rady Lenovo ThinkPad a ThinkCentre boli testované v naozaj záťažových podmienkach. To je dôvod, prečo sú vhodné na akúkoľvek náročnú prácu. Jednoducho povedané, nech robíte čokoľvek a kdekoľvek, na vaše zariadenie sa musíte vedieť spoľahnúť a musí s vami prežiť.

Kto dnes myslí na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

Exclusive servis však ponúka aj ďalšie výhody. V prípade, že sa vám zariadenie pokazí do 14 dní od kúpy, bude vymenené kus za kus. Môže sa stať, že bude potrebné čakať na niektorú súčiastku dlhšie. Túto situáciu rieši náhradný notebook, ktorý vám poskytnú na obdobie, keď bude zariadenie v servise.

Navštívte ktorýkoľvek zo showroomov Lenovo na Slovensku alebo LenovoOnline.sk a vyberte si ten svoj Think. Ak pri výbere budete potrebovať pomoc, je pre vás pripravený tím špecialistov Lenovo, ktorí vám ochotne poradia a vysvetlia všetko potrebné.

Kto dnes myslí na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

MARSANN IT
- je špecialista na značku LENOVO,
- má širokú ponuku produktov a ich vynikajúcu skladovú dostupnosť,
- ponúka operatívny leasing,
- ku každému zariadeniu ThinkPad a ThinkCentre dáva 3-ročnú záruku On-Site,
- je autorizovaným servisom ThinkPad a ThinkCentre.

Exkluzívne showroomy a servis Lenovo na Slovensku:

- Digital Park, Bratislava
- Bory Mall, Bratislava
- Europa SC, Banská Bystrica
- Aupark, Košice

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu