Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Drzý zlodej ukradol Češke kabelku na FOTO: Netušil, aké veľké tajomstvo ukrýva a odhodil ju!

Kabelka obsahovala ženine životné istoty. Zobraziť galériu (4)
Kabelka obsahovala ženine životné istoty. (Zdroj: policie.cz)

BRNO - Brňanka, ktorej zlodej ukradol kabelku, mala obrovské šťastie v nešťastí. Hoci jej vzal peňaženku, v ktorej bolo 5-tisíc českých korún, nevšimol si, že sa v kabelke nachádza aj obálka so ženinými životnými úsporami!

Keby bol zlodej vedel, že nosí dáma s kabelkou všetky životné úspory pri sebe, možno by nezobral len peňaženku a kabelku nezahodil. Práve vďaka tomu, že sa chcel zbaviť zvyšku dôkazov, odhodil odcudzenú kabelku do krovia.

Svet čelí novej hrozbe: VIDEO Klauni terorizujú ľudí na uliciach, najdesivejšie prípady!

Incident sa podľa českej polície odohral v pondelok krátko po polnoci. Keď päťdesiatštyriročná žena vystúpila z autobusu, všimla si, že ju sleduje dvojica mladých ľudí. „Muž ju po chvíli oslovil a chcel od nej príspevok na alkohol. Keď žena odmietla, skúsil to aspoň so žiadosťou o cigaretu. Žena súhlasila a odložila si kabelku na zem. Mladý muž využil príležitosť, vzal kabelku a z miesta utiekol,“ opísal policajný hovorca Pavel Šváb.

Drzý zlodej ukradol Češke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: policie.cz)

Privolaná policajná hliadka okamžite začala po páchateľovi pátrať. Spolu s okradnutou ženou prešli muži zákona trasu páchateľovho úteku a pokúšali sa prezváňať jej telefón. Onedlho začuli zvonenie prichádzajúce z kríkov. Zlodej tam kabelku, z ktorej vzal len peňaženku, odhodil. „Kým sa žena mohla radovať z nálezu svojich dlhoročných úspor (ktoré určite lepšie zabezpečí), páchateľ doteraz ani netuší, že do krovia okrem kabelky odhodil aj takmer tristotisíc korún,“ dodal Šváb.

Drzý zlodej ukradol Češke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: policie.cz)

Drzý zlodej ukradol Češke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: policie.cz)

 

Viac o téme: KrádežKabelka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu