Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Objav v Bermudskom trojuholníku: Paranormálni vyšetrovatelia šíria správy o kryštálovej pyramíde

Zobraziť galériu (2)

LONDÝN - Prieskumníci údajne našli pod morom gigantickú stavbu a naznačujú, že by mohla vysvetľovať, prečo v tajomnom Bermudskom trojuholníku lietadlám zlyhávajú motory a lode strácajú kontrolu. Paranormálni vyšetrovatelia vyhlásili, že sa na dne ukrýva obrovská kryštálová pyramída, ktorá je rovnako veľká ako tie v Gíze a navyše úplne transparentná.

Rozlúsknutie záhady Bermudského trojuholníka na dosah? Odborníci tvrdia, že poznajú riešenie

Správy, šíriace sa na internete, naznačujú, že oceánografka menom Dr. Meyer Verlag našla pod vodou záhadnú stavbu a tvrdí, že by mohla byť dôvodom, prečo sa toľko lietadiel a lodí stráca v tejto tajomnej oblasti. Ďalšie skúmanie vraj môže priniesť viac informácií o prípadoch záhadných zmiznutí.

Objav v Bermudskom trojuholníku:
Zobraziť galériu (2)

Pyramída je údajne postavená z hladkej, kryštálu podobnej, látky a je trikrát väčšia ako Cheopsova. "Na tlačovej konferencii konanej na Bahamách, vedkyňa predložila správu s presnými súradnicami pyramídy, a oznámila že technológie využité na jej postavenie sú neznáme modernej vede," píše sa podľa portálu thesun.co.uk na internete.

Objav v Bermudskom trojuholníku:
Zobraziť galériu (2)

Zdá sa však, že všetky tvrdenia o pyramíde z kryštálu sú nepravdivé a že žiadna doktorka Verlag neexistuje. Na stránke Snopes, ktorá sa venuje odhaľovaniu podvodov, sa uvádza, že o objave neexistujú žiadne hmatateľné dôkazy, ako fotografie či videá, žiadna presná lokalizácia, ani overiteľné výskumné tímy. Všetko existuje len vo forme vyprodukovaných paranormálnych pseudo-dokumentov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu