Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

DOXX podporuje šport v Žiline - HOKEJ a FUTBAL

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: DOXX)

DOXX, a.s., DOXXbet, s.r.o. a DOXX - Stravné lístky, spol. s r.o. podpísali zmluvu s MsHK Žilina, a.s. na podporu hokejového A-mužstva MsHK DOXXbet Žilina v Extralige SR v sezóne 2016/2017 a taktiež zmluvu s Oblastným futbalovým zväzom Žilina na podporu oblastných futbalových súťaží mužov v okresoch Žilina a Bytča.

 Spoločnosti zo skupiny DOXX patria dlhodobo k hlavným partnerom a podporovateľom športu v meste Žilina a neustále tak podporujú či už prvoligové družstvo MsHK Žilina, ale aj oblastné súťaže v Žiline a jej okolí.

 

„V športe na Slovensku nie je nikdy dostatok financií, a preto sme jednoznačne presvedčení, že podpora Žilinských Vlkov má dlhodobý zmysel. Veríme, že sa podarí rozvíjať žilinský hokejový šport a neustále útočiť na najvyššie méty našej najvyššej ligy“, za skupinu DOXX uviedla Marcela Šuštiaková. „Avšak podporiť sme sa rozhodli aj futbal, a to v oblastných súťažiach, pretože práve tam môžu vyrásť mladé talenty, ktoré sa prepracujú na vyššie ligové méty. Bez financií by im to určite išlo pomalšie“, dodala Šuštiaková. Spoločnosť DOXXbet sa tak stala Oficiálnym partnerom ObFZ Žilina.

DETSKÁ CYKLISTIKA

Detská  tour Petra Sagana

Uplynulý víkend, 25. septembra, spoločnosti DOXX - Stravné lístky, spol. s r.o., 24-pay s.r.o. a Hotel Dubná skala podporili mladých cyklistov vo finále Detskej tour Petra Sagana. V malebnom údolí Súľovských skál pri Žiline súťažili stovky detí o vytúžený žltý, či zelený dres a medailové umiestnenie. Sme vďační a hrdí, že sme Detskú tour mohli podporiť a prispieť k rozvoju detského športu.

Spoločnosti skupiny DOXX, ich vedenie a aj zamestnanci majú šport zakorenený v krvi, a preto je prirodzenou súčasťou firemných PR aktivít. Športový duch a fair-play sa tak dostávajú aj do biznisu a práce skupiny DOXX, čo prináša pozitíva najmä pre klientov.

Skupina DOXX patrí k významným 100% slovenským subjektom, ktoré zastrešujú viacero oblastí podnikania. Ide najmä o spoločnosť DOXX, a.s., DOXXbet, s.r.o., DOXX - Stravné lístky, spol. s r.o., 24 pay s.r.o. a Hotel Dubná Skala****.

DOXX, a.s. pôsobí na trhu od roku 1993, a to v sfére lotériových hier a zábavy, v súčasnosti pod značkou RIO. Spoločnosť DOXXbet sa od roku 1998 venuje službám najmä v oblasti športového tipovania. Významný úspech dosahuje najmä v online tipovaní. DOXX - Stravné lístky zabezpečuje od roku 2000 produkty a služby v oblasti stravných lístkov, benefitných a nápojových poukážok. Už niekoľko rokov výrazne modernizuje svoje produkty a služby. Výsledkom úspešnej modernizácie portfólia spoločnosti DOXX - Stravné lístky je rastúci komfort pri on-line objednávaní stravných lístkov, ktoré šetrí čas a náklady pre firmy. Ďalším významným krokom modernizácie je karta eDOXX. Táto forma elektronických lístkov umožňuje rýchlu bezkontaktnú platbu za obedy a tiež zníženie rizika straty cenín. Spoločnosť 24-pay od roku 2012 prináša najmodernejšie online platobné služby, ktoré zjednodušujú platby na firemných portáloch, napríklad platby za bežné faktúry či vstupenky. Známou značkou skupiny DOXX je Boutique Hotel Dubná Skala****. Nachádza sa v historickom centre mesta Žilina a od roku 2006 poskytuje reštauračné a ubytovacie služby pre najnáročnejších klientov.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu