Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Manželke chcel dokázať nehynúcu lásku: Obrúčka na penise, dva dni agónie a VIDEO z nemocnice

Mladík si od hanby zakrýva tvár Zobraziť galériu (2)
Mladík si od hanby zakrýva tvár (Zdroj: YouTube)

PEKING - Existujú rôzne formy, ako dokázať lásku svojej manželke. No tá, ktorú si zvolil jeden Číňan, bola absolútne nevhodná a navyše aj poriadne bolestivá. Na penis si nasadil svadobnú obrúčku, aby bolo jasné, koho na tomto svete miluje najviac. Doktori mali čo robiť, aby mu pomohli.

Zahanbený muž na videu, ktoré sa objavilo na čínskej sociálnej sieti Weibo, sa musel podrobiť nepríjemnej procedúre, počas ktorej mu lekári dávali dolu prsteň z pohlavného údu. Ten si nasadil preto, lebo ho o to poprosila manželka, aby jej dokázal svoju nehynúcu lásku a oddanosť. 

Mladík strčil penis tam, kam nemal: Lekári boli bezradní, museli prísť požiarnici

Veľmi rýchlo to však oľutoval, pretože obrúčka nešla dolu. Po dvoch dňoch plných agónie Číňan konečne vyhľadal lekársku pomoc. Doktori vyskúšali všetky možné metódy, no ani oni neboli úspešní. Prsteň sa podarilo stiahnuť z penisu až požiarnikom, a to za pomoci hrubej sily a prostriedku na umývanie riadu.

Manželke chcel dokázať nehynúcu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Zahanbený pacient si po celý čas zakrýval tvár rukami, aby nebola odhalená jeho identita. Nakoniec si na miesto priložil vrecko s ľadom, aby si uľavil od bolesti. 

Viac o téme: ČínaPenisSvadobná obrúčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu